Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Basında Sansürün Kaldırılışının 111. Yılı kutlandı

GENEL 24.07.2019 - 14:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3678+ kez okundu.
 

Basında Sansürün Kaldırılışının 111. Yılı kutlandı

Aydın’da 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışının 111.yılı düzenlenen programla kutlandı.

AYDIN  - Aydın Valiliği önünde düzenlenen programda Aydın Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, programda yaptığı konuşmada, basın mensuplarının birçok sıkıntı içinde olduğunu belirterek, “Çok zor günler yaşıyoruz. Bugüne kadar geçmediğimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Basın bugüne dek çok büyük zorlukları aşmış, hem kendi adına hem ülkesi adına birçok zorlukta en önde yer almış. Bütün taşları ayıklayarak, bütün ayrık otlarını temizleyerek, bugünlere gelmeye başarmıştır. Ben inanıyorum ki kendi sorunlarında da bunu başaracak güce sahiptir. Yeter ki meslek aşkımızı bütün zorluklara rağmen meslek bilincimizi işimizin gücümüzün kamu adına yaptığımız bir iş olduğunu unutmayalım” diye konuştu. Program, basın mensuplarının Atatürk Anıtı önünden toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.
Aydın’da 24 Temmuz Basında Sansürün Kaldırılışının 111.yılı düzenlenen programla kutlandı.

AYDIN  - Aydın Valiliği önünde düzenlenen programda Aydın Gazeteciler Cemiyeti üyeleri Atatürk Anıtı’na çelenk koydu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Semra Şener, programda yaptığı konuşmada, basın mensuplarının birçok sıkıntı içinde olduğunu belirterek, “Çok zor günler yaşıyoruz. Bugüne kadar geçmediğimiz çok zor bir süreçten geçiyoruz. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Basın bugüne dek çok büyük zorlukları aşmış, hem kendi adına hem ülkesi adına birçok zorlukta en önde yer almış. Bütün taşları ayıklayarak, bütün ayrık otlarını temizleyerek, bugünlere gelmeye başarmıştır. Ben inanıyorum ki kendi sorunlarında da bunu başaracak güce sahiptir. Yeter ki meslek aşkımızı bütün zorluklara rağmen meslek bilincimizi işimizin gücümüzün kamu adına yaptığımız bir iş olduğunu unutmayalım” diye konuştu.

Program, basın mensuplarının Atatürk Anıtı önünden toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.