Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

“Başarısız olanlar koltuğu boşaltmalı”

SİYASET 03.11.2015 - 17:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2075+ kez okundu.
 

“Başarısız olanlar koltuğu boşaltmalı”

Kır:“Hepimiz durumumuzu gözden geçirelim”

1 Kasım genel seçimlerinde ciddi bir oy kaybıyla yenilgiyi kabullenen Milliyetçi Hareket Partisi’nde sessizliği partinin yöneticilerinden Müfit Kır bozdu. Gerek İl Başkanı Cem Akbudak, gerekse ne seçilen ne de seçilemeyen Milletvekili adayları sandıkların açıldıktan sonra hiçbir açıklama yapmazken, ilk açıklamayı da MHP’nin yönetim kurulu üyesi Müfit Kır sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptı.    7 Haziran seçimlerinde sonra daha başarılı olunacağı vaadi ve ümidiyle Ali Uzunırmak’sız seçime giden MHP ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da oyunu düşürünce hiç kimse açıklama yapıp sorumluluğu üstlenmedi. “GENEL BAŞKAN VE ÜST YÖNETİCİLERİN SORUMLULUĞU DAHA BÜYÜK” Seçimlerin ardından açıklama yapıp partililere seslenen MHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Müfit Kır,  “Seçim sonuçlarında elbette hepimizin sorumlulukları vardır. Ancak başta Genel Başkan ve üst yöneticilerimizin daha fazla sorumlulukları vardır. Bu nedenle en tepeden en alt birimlere kadar ben dahil durumumuzu gözden geçirmeliyiz. Kendini başarısız kabul eden herkes oturduğu koltuğu başarılı olacağını inandığı arkadaşlarınıza bırakmalısınız. Aydın ilimiz de bu sorumluluk alanımız içindedir” diye seslendi.
Kır:“Hepimiz durumumuzu gözden geçirelim”

1 Kasım genel seçimlerinde ciddi bir oy kaybıyla yenilgiyi kabullenen Milliyetçi Hareket Partisi’nde sessizliği partinin yöneticilerinden Müfit Kır bozdu. Gerek İl Başkanı Cem Akbudak, gerekse ne seçilen ne de seçilemeyen Milletvekili adayları sandıkların açıldıktan sonra hiçbir açıklama yapmazken, ilk açıklamayı da MHP’nin yönetim kurulu üyesi Müfit Kır sosyal paylaşım sitesi hesabından yaptı. 

  7 Haziran seçimlerinde sonra daha başarılı olunacağı vaadi ve ümidiyle Ali Uzunırmak’sız seçime giden MHP ülke genelinde olduğu gibi Aydın’da da oyunu düşürünce hiç kimse açıklama yapıp sorumluluğu üstlenmedi.

“GENEL BAŞKAN VE ÜST YÖNETİCİLERİN SORUMLULUĞU DAHA BÜYÜK”

Seçimlerin ardından açıklama yapıp partililere seslenen MHP Aydın İl Yönetim Kurulu Üyelerinden Müfit Kır,  “Seçim sonuçlarında elbette hepimizin sorumlulukları vardır. Ancak başta Genel Başkan ve üst yöneticilerimizin daha fazla sorumlulukları vardır. Bu nedenle en tepeden en alt birimlere kadar ben dahil durumumuzu gözden geçirmeliyiz. Kendini başarısız kabul eden herkes oturduğu koltuğu başarılı olacağını inandığı arkadaşlarınıza bırakmalısınız. Aydın ilimiz de bu sorumluluk alanımız içindedir” diye seslendi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.