Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başak’ta sertifika sevinci

EĞİTİM 29.07.2017 - 14:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3029+ kez okundu.
 

Başak’ta sertifika sevinci

Aydın Özel Başak Koleji’nde sertifika sevinci yaşandı.

AYDIN- Eğitim öğretim yılının sona ermesi üzerine Aydın Özel Başak Koleji, B-Sport Yaz Okulları etkinliği düzenledi. 2 dönem halinde gerçekleşen ve 28 Temmuz’da son bulan Aydın Özel Başak Koleji B-sport Yaz Okulları 2. Dönemi Sertifikaları, Başak Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen tören ile öğrencilere teslim edildi. Törende konuşan Başak Koleji Spor Okulları Sorumlusu Şaban Öztürk, "2. Dönemi başarıyla sonlandıran öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, bir sonraki yaz okullarında tekrar birlikte olmayı dileriz" dedi.
Aydın Özel Başak Koleji’nde sertifika sevinci yaşandı.

AYDIN- Eğitim öğretim yılının sona ermesi üzerine Aydın Özel Başak Koleji, B-Sport Yaz Okulları etkinliği düzenledi. 2 dönem halinde gerçekleşen ve 28 Temmuz’da son bulan Aydın Özel Başak Koleji B-sport Yaz Okulları 2. Dönemi Sertifikaları, Başak Koleji Konferans Salonu’nda düzenlenen tören ile öğrencilere teslim edildi.

Törende konuşan Başak Koleji Spor Okulları Sorumlusu Şaban Öztürk, "2. Dönemi başarıyla sonlandıran öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik eder, bir sonraki yaz okullarında tekrar birlikte olmayı dileriz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.