Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başaklıların satranç başarısı

SPOR 02.06.2017 - 10:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3993+ kez okundu.
 

Başaklıların satranç başarısı

27-28 Mayıs 2017 tarihlerinde İzmir Kültür Parkta yapılan 16. Beko Satranç Turnuvası büyük ilgi gördü.

AYDIN- Başta İzmir olmak üzere İstanbul, Ankara, Manisa, Sakarya ve Aydın illerinden toplam 235 okul takımı kıyasıya mücadele etti. Yıldızlar kategorisinde mücadele eden Özel Başak Ortaokulu, 91 takımın katıldığı bu kategoride ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Orçun Ege Tuncer, Eylem Su Doğan, Efe Barkın Dinçer ve Uygar Şenyüz’den oluşan Başak koleji yıldız takımı 6 galibiyet ve bir yenilgi alarak turnuvayı 12 puanla ikinci olarak tamamladı. Küçükler kategorisinde başlangıç sıralamasında 19. sırada başlayan Özel Başak İlkokulu takımı ise dokuz puan toplayarak turnuvayı 95 okul arasında 18. olarak tamamladı. Genelde 2009 ve 2010 doğumlulardan oluşan Özel Başak İlkokulu satranç takımı da ilerisi için ümit verdi. Başak Koleji Satranç Öğretmeni Hasan Doğan, “Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve onlara desteklerini esirgemeyen tüm velilerimizi kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.
27-28 Mayıs 2017 tarihlerinde İzmir Kültür Parkta yapılan 16. Beko Satranç Turnuvası büyük ilgi gördü.

AYDIN- Başta İzmir olmak üzere İstanbul, Ankara, Manisa, Sakarya ve Aydın illerinden toplam 235 okul takımı kıyasıya mücadele etti.

Yıldızlar kategorisinde mücadele eden Özel Başak Ortaokulu, 91 takımın katıldığı bu kategoride ikinci olarak büyük bir başarıya imza attı. Orçun Ege Tuncer, Eylem Su Doğan, Efe Barkın Dinçer ve Uygar Şenyüz’den oluşan Başak koleji yıldız takımı 6 galibiyet ve bir yenilgi alarak turnuvayı 12 puanla ikinci olarak tamamladı.

Küçükler kategorisinde başlangıç sıralamasında 19. sırada başlayan Özel Başak İlkokulu takımı ise dokuz puan toplayarak turnuvayı 95 okul arasında 18. olarak tamamladı. Genelde 2009 ve 2010 doğumlulardan oluşan Özel Başak İlkokulu satranç takımı da ilerisi için ümit verdi.

Başak Koleji Satranç Öğretmeni Hasan Doğan, “Turnuvaya katılan tüm öğrencilerimizi ve onlara desteklerini esirgemeyen tüm velilerimizi kutlar, başarılarının devamını dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.