Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başaklılar şampiyonluğa koşuyor

SPOR 08.01.2018 - 16:57, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4356+ kez okundu.
 

Başaklılar şampiyonluğa koşuyor

Başak Kolejii’nin yıldız erkekleri şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

AYDIN– Aydın Özel Başak Koleji Yıldız Erkek Basketbol Takımı’nın, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştığı bildirildi. Edinilen bilgiye göre, Aydın Özel Başak Koleji, Okullar Arası Yıldız Erkek Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yarı final müsabakasında, Aydın Lisesi’nde oynanan yarı final maçında Özel Bahçeşehir Koleji’ni 90-57 yenerek şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu bir kez daha gösterdi. Beden Eğitimi Zümre Başkanı Şaban Öztürk, Aydın ili basketbolunda bir marka değeri olduklarını, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bunu başaracak güçte olduklarını söyledi.
Başak Kolejii’nin yıldız erkekleri şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

AYDIN– Aydın Özel Başak Koleji Yıldız Erkek Basketbol Takımı’nın, şampiyonluğa bir adım daha yaklaştığı bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Aydın Özel Başak Koleji, Okullar Arası Yıldız Erkek Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yarı final müsabakasında, Aydın Lisesi’nde oynanan yarı final maçında Özel Bahçeşehir Koleji’ni 90-57 yenerek şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu bir kez daha gösterdi.

Beden Eğitimi Zümre Başkanı Şaban Öztürk, Aydın ili basketbolunda bir marka değeri olduklarını, hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ve bunu başaracak güçte olduklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.