Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başak Kolejlilere resim ödülleri

EĞİTİM 02.05.2017 - 10:01, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3436+ kez okundu.
 

Başak Kolejlilere resim ödülleri

Aydın Barosu tarafından düzenlenen 'Atatürk ve Çocuk' konulu Resim Yarışması’nda Aydın Özel Başak Koleji öğrencileri ödül alarak başarılarını kutladı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Görsel Sanat Öğretmeni Burak Erim gözetimindeki Özel Başak Koleji öğrencilerinden, 11 - 12 Yaş kategorisinde, Defne Döğer ikincilik ödülü, Mehmet Emre İlter üçüncülük ödülü, Selin Kışkır sergilenme ödülü aldı. Anaokulu Kategorisinde ise Doruk Çetin üçüncülük ödülü derecesiyle yarışmada başarı gösterdi. Özel Başak Koleji yönetimi, "Özenle çalışan ve okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlar aynı başarılarının artarak devamını dileriz" mesajını verdi.
Aydın Barosu tarafından düzenlenen 'Atatürk ve Çocuk' konulu Resim Yarışması’nda Aydın Özel Başak Koleji öğrencileri ödül alarak başarılarını kutladı.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Görsel Sanat Öğretmeni Burak Erim gözetimindeki Özel Başak Koleji öğrencilerinden, 11 - 12 Yaş kategorisinde, Defne Döğer ikincilik ödülü, Mehmet Emre İlter üçüncülük ödülü, Selin Kışkır sergilenme ödülü aldı.

Anaokulu Kategorisinde ise Doruk Çetin üçüncülük ödülü derecesiyle yarışmada başarı gösterdi.

Özel Başak Koleji yönetimi, "Özenle çalışan ve okulumuzu en iyi şekilde temsil eden öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi kutlar aynı başarılarının artarak devamını dileriz" mesajını verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.