Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başak Kolejinin minik sanatçıları beğeni topladı

SANAT 25.04.2017 - 17:05, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2781+ kez okundu.
 

Başak Kolejinin minik sanatçıları beğeni topladı

Aydın Özel Başak Koleji birinci kademe öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu sergisi büyük beğeni topladı.

AYDIN- Özel Başak Koleji Görsel Sanatlar Bölümü öğretmeni Özgürcan Artan önderliğinde ilkokul birinci kademe eğitim gören 1., 2., 3. Ve 4. sınıf) öğrencilerinin 2016 - 17 eğitim-öğretim yılı döneminde yaptıkları çalışmaların bir araya getirilmesiyle oluşan “Resim ve Özgün Baskıresim İlkokul Yıl Sonu Resim Sergisi” Milli Aydın Bankası Kültür Merkezinde ziyarete açıldı. Açılışa Okul Müdürü Nail Ergun, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı. Sergi hakkında bilgi veren Görsel Sanatlar Bölümü öğretmeni Özgürcan Artan, “Okulumuzun birinci kademesinde eğitim gören 325 öğrencimiz yıl içerisinde öğrendikleriyle 400’e yakın eser hazırladı. Salondaki kısıtlı imkan nedeniyle bu eserler arasından ancak 300’ünü bugün burada sergileyebiliyoruz. Burada öğrencilerimizin resimlerin haricinde kolaj, baskı ve tual üzerine akrilik çalışması gibi farklı kategorilerde yapmış oldukları eserler de var. Ben gösterdikleri başarı nedeniyle öğrencilerimi kutluyorum” dedi. Sergide yer lan eserleri çok beğendiğini ifade eden Okul Müdürü Nail Ergun ise, “Birinci kademe öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bu sergiyi beğenerek gezdim. Yetenekleriyle beni çok şaşırttılar. Gösterdikleri bu başarı nedeniyle başta öğrencilerim olmak üzere öğretmenlerimiz ve velilerimizi kutluyorum. Özel Başak Koleji eğitim öğretimin yanında sosyal faaliyetlere de önem veriyoruz. Tel kanatlı bir kuş asla uçamaz. Sanatsal ve sportif faaliyetlerle çocuklarımızın gelişimine katlı sağlamayı hedefliyoruz.  Mayıs ayının ilk haftasında ikinci kademe öğrencilerimizin eserlerini de sergileyeceğiz” diye konuştu. Başak Koleji öğrencileri tarafından kolaj, baskı, tual üzerine akrilik gibi tekniklerin kullanılarak hazırlandığı sergi 29 Nisan 2017 tarihine kadar görülebilecek.
Aydın Özel Başak Koleji birinci kademe öğrencileri tarafından hazırlanan yıl sonu sergisi büyük beğeni topladı.

AYDIN- Özel Başak Koleji Görsel Sanatlar Bölümü öğretmeni Özgürcan Artan önderliğinde ilkokul birinci kademe eğitim gören 1., 2., 3. Ve 4. sınıf) öğrencilerinin 2016 - 17 eğitim-öğretim yılı döneminde yaptıkları çalışmaların bir araya getirilmesiyle oluşan “Resim ve Özgün Baskıresim İlkokul Yıl Sonu Resim Sergisi” Milli Aydın Bankası Kültür Merkezinde ziyarete açıldı. Açılışa Okul Müdürü Nail Ergun, öğretmen, öğrenci ve veliler katıldı.

Sergi hakkında bilgi veren Görsel Sanatlar Bölümü öğretmeni Özgürcan Artan, “Okulumuzun birinci kademesinde eğitim gören 325 öğrencimiz yıl içerisinde öğrendikleriyle 400’e yakın eser hazırladı. Salondaki kısıtlı imkan nedeniyle bu eserler arasından ancak 300’ünü bugün burada sergileyebiliyoruz. Burada öğrencilerimizin resimlerin haricinde kolaj, baskı ve tual üzerine akrilik çalışması gibi farklı kategorilerde yapmış oldukları eserler de var. Ben gösterdikleri başarı nedeniyle öğrencilerimi kutluyorum” dedi.

Sergide yer lan eserleri çok beğendiğini ifade eden Okul Müdürü Nail Ergun ise, “Birinci kademe öğrencilerimizin hazırlamış olduğu bu sergiyi beğenerek gezdim. Yetenekleriyle beni çok şaşırttılar. Gösterdikleri bu başarı nedeniyle başta öğrencilerim olmak üzere öğretmenlerimiz ve velilerimizi kutluyorum. Özel Başak Koleji eğitim öğretimin yanında sosyal faaliyetlere de önem veriyoruz. Tel kanatlı bir kuş asla uçamaz. Sanatsal ve sportif faaliyetlerle çocuklarımızın gelişimine katlı sağlamayı hedefliyoruz.  Mayıs ayının ilk haftasında ikinci kademe öğrencilerimizin eserlerini de sergileyeceğiz” diye konuştu.

Başak Koleji öğrencileri tarafından kolaj, baskı, tual üzerine akrilik gibi tekniklerin kullanılarak hazırlandığı sergi 29 Nisan 2017 tarihine kadar görülebilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.