Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başak Koleji’ne bir şampiyonluk daha

SPOR 17.02.2018 - 15:56, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4338+ kez okundu.
 

Başak Koleji’ne bir şampiyonluk daha

Özel Başak Koleji Küçük Erkekler Basketbol Takımı da İl Şampiyonu oldu

AYDIN- Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okullar Arası Küçük Erkek Basketbol İl Birinciliği müsabakaları sonucunda Başak Koleji Yıldız Erkekler Takımı’ndan sonra Küçük Erkekler Takımı da İl Birincisi oldu! Dün oynanan final maçında Başak Koleji, Ted Ege Koleji’ni 44-32’lik skorla mağlup ederek İl Şampiyonu oldu. Kıran kırana geçen final maçında ilk periyodu 12-14 geride kapatan Başak Koleji 2. periyotta toparlanarak ilk yarıyı 22-19 skorunda bitirmeyi başardı. 3. Periyodu da dişe diş geçen mücadelenin 4. periyodunda etkili oyunuyla farkı açan Başak Koleji, bu kategoride son 10 yılda 7. şampiyonluğunu kazandı. Spor Bölümü Zümre Başkanı O. Şaban Öztürk, “Geçen yıl da bu kategoride il şampiyonu olup ilimizi Türkiye 12.’liğine kadar çıkardık. Hedefimiz bu yıl da Türkiye çapında bir derece elde etmek ve bunu başaracak güçteyiz, takımımıza güveniyoruz” dedi.
Özel Başak Koleji Küçük Erkekler Basketbol Takımı da İl Şampiyonu oldu

AYDIN- Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Okullar Arası Küçük Erkek Basketbol İl Birinciliği müsabakaları sonucunda Başak Koleji Yıldız Erkekler Takımı’ndan sonra Küçük Erkekler Takımı da İl Birincisi oldu!

Dün oynanan final maçında Başak Koleji, Ted Ege Koleji’ni 44-32’lik skorla mağlup ederek İl Şampiyonu oldu.

Kıran kırana geçen final maçında ilk periyodu 12-14 geride kapatan Başak Koleji 2. periyotta toparlanarak ilk yarıyı 22-19 skorunda bitirmeyi başardı. 3. Periyodu da dişe diş geçen mücadelenin 4. periyodunda etkili oyunuyla farkı açan Başak Koleji, bu kategoride son 10 yılda 7. şampiyonluğunu kazandı.

Spor Bölümü Zümre Başkanı O. Şaban Öztürk, “Geçen yıl da bu kategoride il şampiyonu olup ilimizi Türkiye 12.’liğine kadar çıkardık. Hedefimiz bu yıl da Türkiye çapında bir derece elde etmek ve bunu başaracak güçteyiz, takımımıza güveniyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.