Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başak Koleji’nden hapisteki çocuklar için kermes

EĞİTİM 07.03.2018 - 17:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3045+ kez okundu.
 

Başak Koleji’nden hapisteki çocuklar için kermes

Başak Koleji cezaevinde anneleriyle kalan çocuklar için kermes düzenledi

AYDIN– Aydın Özel Başak Koleji Okul Aile Birliği tarafından, cezaevinde anneleriyle beraber kalan çocukların ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile okul kampüsünde kermes etkinliği gerçekleştirildi. Kermeste Özel Başak Koleji Okul Aile Birliği üyelerinin el yapımı yiyecek ürünleri satışa sunuldu. Oldukça ilgi gören etkinlikte, öğrenci ve veliler bu projeye destek olmanın mutluluğunu paylaştı. Kermesten elde edilen gelirle cezaevinden gelen ihtiyaç listesindeki ihtiyaçların alınması ve teslimatı sağlanacak.
Başak Koleji cezaevinde anneleriyle kalan çocuklar için kermes düzenledi

AYDIN– Aydın Özel Başak Koleji Okul Aile Birliği tarafından, cezaevinde anneleriyle beraber kalan çocukların ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile okul kampüsünde kermes etkinliği gerçekleştirildi.

Kermeste Özel Başak Koleji Okul Aile Birliği üyelerinin el yapımı yiyecek ürünleri satışa sunuldu. Oldukça ilgi gören etkinlikte, öğrenci ve veliler bu projeye destek olmanın mutluluğunu paylaştı. Kermesten elde edilen gelirle cezaevinden gelen ihtiyaç listesindeki ihtiyaçların alınması ve teslimatı sağlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.