Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başak Koleji’nde yeni dönem coşkusu

EĞİTİM 18.09.2017 - 16:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3110+ kez okundu.
 

Başak Koleji’nde yeni dönem coşkusu

Başak Koleji’nin İlköğretim Haftası’na coşkuyla ve heyecanla başladığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, tatil sonrası okulu özleyen Başak öğrencileri, arkadaşları ve öğretmenleri ile buluşmanın sevincini yaşadı. "Okul çocuğun hayatıdır" sloganından yola çıkarak, onlar için güvenli bir ortam yaratmaya ve çalışarak sosyalleşmelerine zemin hazırladıklarını belirten Başak Koleji Müdürü Nail Ergun, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın Başak Ailesi ve diğer tüm öğrenciler için başarılı, verimli ve güzel bir yıl olmasını diledi.
Başak Koleji’nin İlköğretim Haftası’na coşkuyla ve heyecanla başladığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, tatil sonrası okulu özleyen Başak öğrencileri, arkadaşları ve öğretmenleri ile buluşmanın sevincini yaşadı.

"Okul çocuğun hayatıdır" sloganından yola çıkarak, onlar için güvenli bir ortam yaratmaya ve çalışarak sosyalleşmelerine zemin hazırladıklarını belirten Başak Koleji Müdürü Nail Ergun, 2017-2018 Eğitim-Öğretim Yılı’nın Başak Ailesi ve diğer tüm öğrenciler için başarılı, verimli ve güzel bir yıl olmasını diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.