Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başak Koleji’nde karne heyecanı

EĞİTİM 10.06.2017 - 10:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3830+ kez okundu.
 

Başak Koleji’nde karne heyecanı

Güzel bir yılı geride bıraktığımız bugün, Başak Ailesi öğrencileri karnelerini almanın keyfini ve heyecanını yaşadı.

AYDIN- Başak Koleji Müdürü Nail Ergun, “Mezun öğrencilerimizin lise ve sonraki eğitim öğretim hayatlarında diledikleri başarılara ulaşabilmelerini temenni eder; tüm öğrencilerimize bol eğlenceli, dinlenmeli, kitap okumalı bir tatil dileriz” şeklinde konuşarak bazı yarışmalarda başarı alan öğrencileri ödüllendirdi. Tören Esnasında, Memorial Hastaneleri Geleneksel Resim Yarışması’nda / Aydın Barolar Birliği Resim Yarışması’nda / Efeler Belediyesi Kent Konseyi Resim Yarışması’nda, "Second AnnualPublicSpeaking" Yarışması’nda, Başak İlkokul ve Ortaokul Polifonik Korosu’nda, ODTÜ "Anlat Okulunu" Web Sitesi Yarışması’nda dereceye giren ve başarı gösteren Başak Koleji öğrencilerine ödülleri takdim edildi. Ayrıca, 2. Dönem TEOG Sınavı’nda birincilik kazanarak yüksek başarı gösteren 9 Başak Koleji öğrencisi de tebrik edilerek ödüllendirildi.
Güzel bir yılı geride bıraktığımız bugün, Başak Ailesi öğrencileri karnelerini almanın keyfini ve heyecanını yaşadı.

AYDIN- Başak Koleji Müdürü Nail Ergun, “Mezun öğrencilerimizin lise ve sonraki eğitim öğretim hayatlarında diledikleri başarılara ulaşabilmelerini temenni eder; tüm öğrencilerimize bol eğlenceli, dinlenmeli, kitap okumalı bir tatil dileriz” şeklinde konuşarak bazı yarışmalarda başarı alan öğrencileri ödüllendirdi.

Tören Esnasında, Memorial Hastaneleri Geleneksel Resim Yarışması’nda / Aydın Barolar Birliği Resim Yarışması’nda / Efeler Belediyesi Kent Konseyi Resim Yarışması’nda, "Second AnnualPublicSpeaking" Yarışması’nda, Başak İlkokul ve Ortaokul Polifonik Korosu’nda, ODTÜ "Anlat Okulunu" Web Sitesi Yarışması’nda dereceye giren ve başarı gösteren Başak Koleji öğrencilerine ödülleri takdim edildi.

Ayrıca, 2. Dönem TEOG Sınavı’nda birincilik kazanarak yüksek başarı gösteren 9 Başak Koleji öğrencisi de tebrik edilerek ödüllendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.