Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başak Koleji U12 takımı il şampiyonu oldu

SPOR 13.06.2017 - 15:32, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3514+ kez okundu.
 

Başak Koleji U12 takımı il şampiyonu oldu

Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Kulüpler Arası Basketbol U12 müsabakaları sonucunda Özel Başak Koleji U12 takımı namağlup il şampiyonu oldu.

AYDIN- Bu yıl okullar arası Küçük Erkek Birinciliği, Ege Bölge Birinciliği, Türkiye Yarıfinal İkinciliği ve Türkiye 12.si olan Başak Koleji U12 takımı, Cuma günü oynanan final müsabakasında Aydın Sportif’i 59 - 34 yenerek U12’lerde il şampiyonu oldu. Başak Koleji Beden Eğitimi Zümre Başkanı Ogün Şaban Öztürk, “Spor adına ilimizde genel başarılara imza attık. Bu başarılarda iyi bir ekip, düzenli ve disiplinli çalışma, iyi bir altyapı çalışmasının olduğunu hedeflerinin önümüzdeki yıllarda Türkiye İl üç derecesi içerisine girmek olduğunu bize bu yolda destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.
Aydın Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğünce düzenlenen Kulüpler Arası Basketbol U12 müsabakaları sonucunda Özel Başak Koleji U12 takımı namağlup il şampiyonu oldu.

AYDIN- Bu yıl okullar arası Küçük Erkek Birinciliği, Ege Bölge Birinciliği, Türkiye Yarıfinal İkinciliği ve Türkiye 12.si olan Başak Koleji U12 takımı, Cuma günü oynanan final müsabakasında Aydın Sportif’i 59 - 34 yenerek U12’lerde il şampiyonu oldu.

Başak Koleji Beden Eğitimi Zümre Başkanı Ogün Şaban Öztürk, “Spor adına ilimizde genel başarılara imza attık. Bu başarılarda iyi bir ekip, düzenli ve disiplinli çalışma, iyi bir altyapı çalışmasının olduğunu hedeflerinin önümüzdeki yıllarda Türkiye İl üç derecesi içerisine girmek olduğunu bize bu yolda destek veren herkese teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.