Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başak Koleji misafir ağırladı

EĞİTİM 06.01.2018 - 09:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3598+ kez okundu.
 

Başak Koleji misafir ağırladı

Aydın Özel Başak Koleji, CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş, Akademisyen Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu ve Eğitimci-Yazar Dr. Özgür Bolat’ı ağırladı.

AYDIN – Aydın Özel Başak Koleji’ne konuk olan CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş, Akademisyen Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu ve Eğitimci-Yazar Dr. Özgür Bolat, Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın, Okul Genel Koordinatörü Metin Akyol, Okul Müdürü Nail Ergun’un ev sahipliğinde eğitim üzerine hoş bir sohbet gerçekleştirdi. Türkiye’yi matematik alanında temsil eden ve Aydın’ın medarı iftiharı Tales Matematik Müzesi’ne de ziyarette bulunan grup, Mimar Sinan Köprüsü’nden Sezar Şifrelemesine, Pisagor Teoreminden Graf Teorisine kadar müzede yer alan pek çok materyal hakkında bilgi aldı. Ardından Türkiye’nin tek açık hava bilim parkı olan Tales Bilim Parkı’nı gezen grup, son olarak Ames Odasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.
Aydın Özel Başak Koleji, CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş, Akademisyen Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu ve Eğitimci-Yazar Dr. Özgür Bolat’ı ağırladı.

AYDIN – Aydın Özel Başak Koleji’ne konuk olan CNN Türk Genel Müdürü Erdoğan Aktaş, Akademisyen Doç. Dr. Mehmet Şakiroğlu ve Eğitimci-Yazar Dr. Özgür Bolat, Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın, Okul Genel Koordinatörü Metin Akyol, Okul Müdürü Nail Ergun’un ev sahipliğinde eğitim üzerine hoş bir sohbet gerçekleştirdi.

Türkiye’yi matematik alanında temsil eden ve Aydın’ın medarı iftiharı Tales Matematik Müzesi’ne de ziyarette bulunan grup, Mimar Sinan Köprüsü’nden Sezar Şifrelemesine, Pisagor Teoreminden Graf Teorisine kadar müzede yer alan pek çok materyal hakkında bilgi aldı. Ardından Türkiye’nin tek açık hava bilim parkı olan Tales Bilim Parkı’nı gezen grup, son olarak Ames Odasını ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.