Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Başak Koleji ile Lisa Garden arasında protokol imzalandı

EĞİTİM 18.07.2019 - 13:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4161+ kez okundu.
 

Başak Koleji ile Lisa Garden arasında protokol imzalandı

Lisa Garden Uluslararası Çiçekçilik Organizasyon işletmesi ile Aydın Özel Başak Koleji arasında hizmet sözleşmesi imzalandı.

AYDIN- Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın ve Lisa Garden Uluslararası Çiçekçilik Organizasyon işletmesi kurucuları Pınar Öner ve Serkan Öner’in katılımıyla gerçekleşen imza töreni Özel Başak Koleji’nde gerçekleşti. Protokole göre, Aydın Başak Koleji velileri, öğrencileri, personeli için Lisa Garden Uluslararası Çiçekçilik Organizasyon işletmesi tarafından sunulacak çiçekçilik ve organizasyon hizmetlerinde yıl boyunca yüzde 15 indirim uygulanacaktır.
Lisa Garden Uluslararası Çiçekçilik Organizasyon işletmesi ile Aydın Özel Başak Koleji arasında hizmet sözleşmesi imzalandı.

AYDIN- Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın ve Lisa Garden Uluslararası Çiçekçilik Organizasyon işletmesi kurucuları Pınar Öner ve Serkan Öner’in katılımıyla gerçekleşen imza töreni Özel Başak Koleji’nde gerçekleşti.

Protokole göre, Aydın Başak Koleji velileri, öğrencileri, personeli için Lisa Garden Uluslararası Çiçekçilik Organizasyon işletmesi tarafından sunulacak çiçekçilik ve organizasyon hizmetlerinde yıl boyunca yüzde 15 indirim uygulanacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.