Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başak Koleji İle Cevizli Bahçem arasında hizmet anlaşması

EĞİTİM 25.07.2019 - 10:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3500+ kez okundu.
 

Başak Koleji İle Cevizli Bahçem arasında hizmet anlaşması

Cevizli Bahçem Restoran ve Organizasyon işletmesi ile Aydın Özel Başak Koleji arasında hizmet sözleşmesi imzalandığı bildirildi.

AYDIN- Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayadın ve Cevizli Bahçem İşletme Kurucusu Gamze Uzdil katılımıyla gerçekleşen imza töreni, Özel Başak Koleji’nde gerçekleşti. Protokole göre Aydın Başak Koleji, velileri, öğrencileri, personeli için Cevizli Bahçem Restoran ve Organizasyon işletmesi tarafından sunulacak yemek ve organizasyon hizmetlerinde yıl boyunca 20 indirim uygulanacaktır. Uzdil, imza törenindeki konuşmasında, Cevizli Bahçem Kurucusu Başak Ailesi’ni bir yıl boyunca özel olarak misafir etmekten memnun olacaklarını belirterek, sözleşmenin her iki kurum için de hayırlı olmasını temenni etti.
Cevizli Bahçem Restoran ve Organizasyon işletmesi ile Aydın Özel Başak Koleji arasında hizmet sözleşmesi imzalandığı bildirildi.

AYDIN- Başak Koleji Kurucu Temsilcisi F. Alp Ayadın ve Cevizli Bahçem İşletme Kurucusu Gamze Uzdil katılımıyla gerçekleşen imza töreni, Özel Başak Koleji’nde gerçekleşti.

Protokole göre Aydın Başak Koleji, velileri, öğrencileri, personeli için Cevizli Bahçem Restoran ve Organizasyon işletmesi tarafından sunulacak yemek ve organizasyon hizmetlerinde yıl boyunca 20 indirim uygulanacaktır.

Uzdil, imza törenindeki konuşmasında, Cevizli Bahçem Kurucusu Başak Ailesi’ni bir yıl boyunca özel olarak misafir etmekten memnun olacaklarını belirterek, sözleşmenin her iki kurum için de hayırlı olmasını temenni etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.