Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başak Koleji bir projeye daha imza attı

GENEL 17.05.2019 - 17:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3419+ kez okundu.
 

Başak Koleji bir projeye daha imza attı

Forbes Garden Game İşletmesi ile Başak Koleji arasında protokol imzalandı.

Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın ile Forbes Garden Game İşletme Sahibi Turgut Koyun'un katılımıyla gerçekleşen protokol imza töreni Başak Koleji'nde gerçekleştirildi. Protokol, Başak Koleji öğrencilerinin 1 yıl süresince haftanın 7 günü Forbes Garden Game Oyun Parkları'ndan yüzde 30 indirimle faydalanmalarını içermektedir. Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın imza töreninde yaptığı konuşmada şöyle konuştu: "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız başta olmak üzere tüm ailemizi önemsiyoruz. Protokol, her iki tarafa da hayırlı olsun"  Forbes Garden Game İşletme Sahibi Turgut Koyun ise yaptığı konuşmada, ‘’Başak Kolejiyle imzaladıkları protokolden dolayı büyük mutluluk duyduklarını’’ söyledi. Köseoğlu, protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.    
Forbes Garden Game İşletmesi ile Başak Koleji arasında protokol imzalandı.

Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın ile Forbes Garden Game İşletme Sahibi Turgut Koyun'un katılımıyla gerçekleşen protokol imza töreni Başak Koleji'nde gerçekleştirildi.

Protokol, Başak Koleji öğrencilerinin 1 yıl süresince haftanın 7 günü Forbes Garden Game Oyun Parkları'ndan yüzde 30 indirimle faydalanmalarını içermektedir.

Başak Koleji Kurucu Temsilcisi Alp Ayaydın imza töreninde yaptığı konuşmada şöyle konuştu: "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız başta olmak üzere tüm ailemizi önemsiyoruz. Protokol, her iki tarafa da hayırlı olsun" 

Forbes Garden Game İşletme Sahibi Turgut Koyun ise yaptığı konuşmada, ‘’Başak Kolejiyle imzaladıkları protokolden dolayı büyük mutluluk duyduklarını’’ söyledi. Köseoğlu, protokolün her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.