Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başak Koleji, Aydın’ı temsil etti

EĞİTİM 05.06.2017 - 18:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3016+ kez okundu.
 

Başak Koleji, Aydın’ı temsil etti

Aydın Başak Koleji Polifonik Korosu, Ankara’da düzenlenen festivalde Aydın’ı temsil etti.

AYDIN- Başak Koleji Polifonik Çocuk Korosu bu yıl 22.si düzenlenen Ankara Polifonik Korolar Festivali’ne katılarak Başak Koleji’ni ve Aydın temsil etti. Festival sonunda jüri üyelerinden tam not alarak "Koro ve Şef Uyumu" ve özel özendirme ödüllerinden "Solar Özendirme Ödülünü" alarak Aydın’a geri döndüler.
Aydın Başak Koleji Polifonik Korosu, Ankara’da düzenlenen festivalde Aydın’ı temsil etti.

AYDIN- Başak Koleji Polifonik Çocuk Korosu bu yıl 22.si düzenlenen Ankara Polifonik Korolar Festivali’ne katılarak Başak Koleji’ni ve Aydın temsil etti.

Festival sonunda jüri üyelerinden tam not alarak "Koro ve Şef Uyumu" ve özel özendirme ödüllerinden "Solar Özendirme Ödülünü" alarak Aydın’a geri döndüler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.