Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Başak Ailesi merhaba dedi

EĞİTİM 28.09.2015 - 07:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3699+ kez okundu.
 

Başak Ailesi merhaba dedi

2015-2016 eğitim öğretim yılına 25. yılını kutlamanın heyecanıyla başlayan Aydın Özel Başak Koleji, 'İlköğretim Haftası’nı öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla kutladı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından program, Okul Müdürü Nail Ergun'un günün anlamını belirten ve Özel Başak Koleji’nin sunduğu yeniliklerden söz eden konuşmasıyla devam etti. 4. sınıf öğrencileri, "İlköğretim Haftası"nı kutladıkları , ''Ben Atatürk Kızıyım'' diyerek ilerledikleri yolu gösterdikleri , ''Sevgi Dolsun Dünya'' dileklerini dile getirdikleri şiirlerle duygularını aktardı. Her öğrencinin birbirine saygı duyduğu, sevgi gösterdiği, destek olduğu Başak Koleji’nde, bunun bir sembolü olarak 8. sınıf öğrencileri, 1. sınıf öğrencilerimize “Hoş Geldiniz” çiçeğini sundu. Öğretmenin öğretmenler için bir zevk, yaşamın anlamı olduğu her günün yeni bir istek, her sınıfın yeni bir heyecan getirdiği vurgusuyla Sınıf Öğretmeni Fadime Ceylan'ın ''İlk Ders'' adlı konuşması ilgiyle dinlendi. Atatürk 'ün ve çağdaş eğitimin izinde eğitim vermeyi hedeflemiş öğretmen kadrosu, Okul Müdürü Nail Ergun tarafından tanıtılmasının ardından tören okul marşının söylenmesi ile son buldu.
2015-2016 eğitim öğretim yılına 25. yılını kutlamanın heyecanıyla başlayan Aydın Özel Başak Koleji, 'İlköğretim Haftası’nı öğretmen, öğrenci ve velilerin katılımıyla kutladı

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından program, Okul Müdürü Nail Ergun'un günün anlamını belirten ve Özel Başak Koleji’nin sunduğu yeniliklerden söz eden konuşmasıyla devam etti. 4. sınıf öğrencileri, "İlköğretim Haftası"nı kutladıkları , ''Ben Atatürk Kızıyım'' diyerek ilerledikleri yolu gösterdikleri , ''Sevgi Dolsun Dünya'' dileklerini dile getirdikleri şiirlerle duygularını aktardı. Her öğrencinin birbirine saygı duyduğu, sevgi gösterdiği, destek olduğu Başak Koleji’nde, bunun bir sembolü olarak 8. sınıf öğrencileri, 1. sınıf öğrencilerimize “Hoş Geldiniz” çiçeğini sundu.

Öğretmenin öğretmenler için bir zevk, yaşamın anlamı olduğu her günün yeni bir istek, her sınıfın yeni bir heyecan getirdiği vurgusuyla Sınıf Öğretmeni Fadime Ceylan'ın ''İlk Ders'' adlı konuşması ilgiyle dinlendi. Atatürk 'ün ve çağdaş eğitimin izinde eğitim vermeyi hedeflemiş öğretmen kadrosu, Okul Müdürü Nail Ergun tarafından tanıtılmasının ardından tören okul marşının söylenmesi ile son buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.