Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Baş Boyun Konseyi üçüncü yılını doldurdu

SAĞLIK 02.02.2017 - 17:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2828+ kez okundu.
 

Baş Boyun Konseyi üçüncü yılını doldurdu

Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi bünyesinde yeni anabilim dalının katılımıyla oluşturulan “Baş Boyun Konseyi” üçüncü yılını doldurdu.

AYDIN- ADÜ Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz, Radyoloji, Onkoloji, Nükleer Tıp, Radyasyon Onkolojisi, Patoloji, Plastik Cerrahi Anabilim Dalları’nın katılımı ile gerçekleştirilen “Baş Boyun Konseyi” üçüncü yılını doldurdu. Özellikle larinks, hipofarinks, orofarinks, oral kavite, tükrük bezi, tiroid, paranasal sinüs,  kulak ve baş boyun cilt kanserlerinin tanı ve tedavilerinin multidisipliner olarak ele alındığı Baş Boyun Konseyi, kulak burun boğaz ve baş boyun cerrahisi anabilim dalında, her kanser hastasını cerrahi öncesi ve sonrasında radyolojik görüntülemeleri, ameliyat görüntüleri ve patoloji sonuçları eşliğinde değerlendiriyor.
Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Tıp Fakültesi bünyesinde yeni anabilim dalının katılımıyla oluşturulan “Baş Boyun Konseyi” üçüncü yılını doldurdu.

AYDIN- ADÜ Tıp Fakültesi Kulak Burun Boğaz, Radyoloji, Onkoloji, Nükleer Tıp, Radyasyon Onkolojisi, Patoloji, Plastik Cerrahi Anabilim Dalları’nın katılımı ile gerçekleştirilen “Baş Boyun Konseyi” üçüncü yılını doldurdu.

Özellikle larinks, hipofarinks, orofarinks, oral kavite, tükrük bezi, tiroid, paranasal sinüs,  kulak ve baş boyun cilt kanserlerinin tanı ve tedavilerinin multidisipliner olarak ele alındığı Baş Boyun Konseyi, kulak burun boğaz ve baş boyun cerrahisi anabilim dalında, her kanser hastasını cerrahi öncesi ve sonrasında radyolojik görüntülemeleri, ameliyat görüntüleri ve patoloji sonuçları eşliğinde değerlendiriyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.