Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Barzani Türkiye için ne dedi?

SİYASET 27.02.2017 - 16:23, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4003+ kez okundu.
 

Barzani Türkiye için ne dedi?

Başbakan Binali Yıldırım, bugün iki sürpriz görüşme gerçekleştirdi.

AYDIN- İlk Görüşme bir saati aşkın süre Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar’la gerçekleşirken, ikinci görüşme ise Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile gerçekleşti. Bu ikinci görüşme tartışmaları da beraberinde getirdi. Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, Barzani’nin söylediğini belirttiği sözleri de ekleyerek, Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile yaklaşık 1.5 saat görüştü. Görüşmede, bölgesel meselelerin ele alındığı bildirildi. MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan’ın paylaştığı görüşme fotoğrafının üzerinde, Barzani’nin ifade ettiği belirtilen, “Türkiye’de Kürdistan Bayrağı ile karşılanacağımı hayal bile edemezdim. Kürdistan’a yıllardır en büyük desteği Türk Hükümeti verdi” sözleri yazılı. Sinan Oğan, fotoğrafı paylaşırken ise, “Havalimanında, devlet konukevinde ve resmi görüşmelerde sözde Kürdistan bayrağını dalgalandırmak kepazeliktir. Sn. Bahçeli tepkiniz nerede?” notunu düştü.
Başbakan Binali Yıldırım, bugün iki sürpriz görüşme gerçekleştirdi.

AYDIN- İlk Görüşme bir saati aşkın süre Genelkurmay Başkanı Org. Hulusi Akar’la gerçekleşirken, ikinci görüşme ise Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile gerçekleşti. Bu ikinci görüşme tartışmaları da beraberinde getirdi.

Sosyal medya hesabından paylaşımda bulunan MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan, Barzani’nin söylediğini belirttiği sözleri de ekleyerek, Başbakan Binali Yıldırım, Irak Kürt Bölgesel Yönetimi Başkanı Mesut Barzani ile yaklaşık 1.5 saat görüştü. Görüşmede, bölgesel meselelerin ele alındığı bildirildi.

MHP Genel Başkan Adayı Sinan Oğan’ın paylaştığı görüşme fotoğrafının üzerinde, Barzani’nin ifade ettiği belirtilen, “Türkiye’de Kürdistan Bayrağı ile karşılanacağımı hayal bile edemezdim. Kürdistan’a yıllardır en büyük desteği Türk Hükümeti verdi” sözleri yazılı.

Sinan Oğan, fotoğrafı paylaşırken ise, “Havalimanında, devlet konukevinde ve resmi görüşmelerde sözde Kürdistan bayrağını dalgalandırmak kepazeliktir. Sn. Bahçeli tepkiniz nerede?” notunu düştü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.