Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Barolar ‘Hep birlikte savunmaya’ geçiyor

GÜNCEL 10.02.2018 - 14:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3804+ kez okundu.
 

Barolar ‘Hep birlikte savunmaya’ geçiyor

Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, “Safranbolu’daki toplantımızda Birlik Başkanımız tarafından yapılan açıklamayla hep birlikte savunmaya geçiyoruz” dedi.

AYDIN- Sosyal medya facebook hesabından fotoğraflar da paylaşarak açıklama yapan Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, açıklamasında, “Az önce Safranbolu'daki toplantımızda Birlik Başkanımız tarafından yapılan açıklamayla, 24 Şubat'ta bütün Barolar, seçilmiş kurulları ve tüm meslektaşlarımız Ankara'da Türkiye’nin en büyük genel kurulunu yapıp, baroların parçalanmasına yol açacak plana ‘hayır’ demek üzere davet edilmiştir” ifadelerini kullandı. Aydın Barosu’nun talebinin de bu olduğunu belirten Başkan Bozkurt, açıklamasında, “Şimdi cübbemizin onurunu, halkımızın savunma hakkını ve hukukumuzu korumak için hep birlikte savunmaya geçiyoruz. Tüm meslektaşlarımı bizimle omuz omuza mücadeleye, efendimizin olamayacağını haykırmak ve birlikte "HAYIR" demek üzere Ankara'ya davet ediyorum” şeklinde konuştu. Bilindiği gibi, Baroların “Hep birlikte savunmaya geçiyoruz” dedikleri tavır, iktidarın Türkiye Barolar Birliği’nin adından “Türkiye” ibaresinin çıkarılmasına yönelik açıklamalar üzerine alındı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bu konuda ilk açıklamayı yapmıştı.
Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, “Safranbolu’daki toplantımızda Birlik Başkanımız tarafından yapılan açıklamayla hep birlikte savunmaya geçiyoruz” dedi.

AYDIN- Sosyal medya facebook hesabından fotoğraflar da paylaşarak açıklama yapan Aydın Barosu Başkanı Av. Gökhan Bozkurt, açıklamasında, “Az önce Safranbolu'daki toplantımızda Birlik Başkanımız tarafından yapılan açıklamayla, 24 Şubat'ta bütün Barolar, seçilmiş kurulları ve tüm meslektaşlarımız Ankara'da Türkiye’nin en büyük genel kurulunu yapıp, baroların parçalanmasına yol açacak plana ‘hayır’ demek üzere davet edilmiştir” ifadelerini kullandı.

Aydın Barosu’nun talebinin de bu olduğunu belirten Başkan Bozkurt, açıklamasında, “Şimdi cübbemizin onurunu, halkımızın savunma hakkını ve hukukumuzu korumak için hep birlikte savunmaya geçiyoruz. Tüm meslektaşlarımı bizimle omuz omuza mücadeleye, efendimizin olamayacağını haykırmak ve birlikte "HAYIR" demek üzere Ankara'ya davet ediyorum” şeklinde konuştu.

Bilindiği gibi, Baroların “Hep birlikte savunmaya geçiyoruz” dedikleri tavır, iktidarın Türkiye Barolar Birliği’nin adından “Türkiye” ibaresinin çıkarılmasına yönelik açıklamalar üzerine alındı. Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bu konuda ilk açıklamayı yapmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.