Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Baro, Aladağ davasını takip ediyor

ASAYİŞ 17.07.2017 - 12:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3170+ kez okundu.
 

Baro, Aladağ davasını takip ediyor

Aydın Barosu Başkanlığı, Adana’nın Aladağ İlçesindeki bir yurtta yanana çocukların davasını takip etmeye devam ettiklerini bildirdi.

AYDIN- Aydın Barosu Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Adana Aladağ'da kaldıkları yurtta yanan çocukların davasını Aydın Barosu adına takip eden İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Av. Betül Denizeri ve Av. Merve Akar, Adana Kozan Adliyesi'nde yapılacak olan duruşmaya katılmak üzere Adana'ya gitti. Baro yönetimi, tüm ülkeyi yasa boğan, büyük tepki uyandıran ve sistemin sorgulanması gerektiğini tekrar gündeme getiren bu davayı sonuna kadar takip edeceklerini ve duruşmalarına katılacaklarını vurguladı.
Aydın Barosu Başkanlığı, Adana’nın Aladağ İlçesindeki bir yurtta yanana çocukların davasını takip etmeye devam ettiklerini bildirdi.

AYDIN- Aydın Barosu Başkanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Adana Aladağ'da kaldıkları yurtta yanan çocukların davasını Aydın Barosu adına takip eden İnsan Hakları Komisyonu Üyesi Av. Betül Denizeri ve Av. Merve Akar, Adana Kozan Adliyesi'nde yapılacak olan duruşmaya katılmak üzere Adana'ya gitti.

Baro yönetimi, tüm ülkeyi yasa boğan, büyük tepki uyandıran ve sistemin sorgulanması gerektiğini tekrar gündeme getiren bu davayı sonuna kadar takip edeceklerini ve duruşmalarına katılacaklarını vurguladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.