Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bariyerler sorun olmaya başladı

GÜNCEL 15.09.2016 - 23:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3258+ kez okundu.
 

Bariyerler sorun olmaya başladı

Aydın’da sürekli arızalanan ve kapalı kalan hemzemin geçit bariyerleri sorun olmaya başladı.

AYDIN- Kapalı kalan bariyerleri vatandaşlar kendi imkanları açıp hemzemin geçitten geçerken durumun tehlikeli olması nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler sorunun çözümü için yetkililerden yardım istedi.  Aydın’da Bayram tatili esansında hemzemin geçitlerdeki arıza nedeniyle zaman zaman geçitlerin olduğu bölümlerde trafik yoğunluğu oluştu. Tren geçişi sırasında kapanan hemzemin geçitlerin tren geçtikten sonra da kapalı kalması nedeniyle özellikle Efeler ilçesinde oldukça yoğun olan hemzemin geçitlerde ciddi sorun yaşanıyor. Yollarına devam edebilmek için mecburen hemzemin geçitten geçmek zorunda olduklarını ve kapalı olan bariyeri de kendi imkanları ile açarak yollarına devam ettiklerini belirten sürücüler, “Bu tür arızalar sürekli yaşanıyor. Tren geçmese bile bariyer kapalı olduğu için kendimiz elimizle bariyeri kaldırıp araçlarımızı yoldan geçiriyoruz. Bazen de gerçekten tren geçeceği için mi kapalı yoksa arızalı olduğu için mi kapalı olduğunu bilemediğimiz için tehlike yaşıyoruz. Yetkililerin üzücü bir durum yaşanmadan bu sorun çözmelerini istiyoruz” diye konuştular.
Aydın’da sürekli arızalanan ve kapalı kalan hemzemin geçit bariyerleri sorun olmaya başladı.

AYDIN- Kapalı kalan bariyerleri vatandaşlar kendi imkanları açıp hemzemin geçitten geçerken durumun tehlikeli olması nedeniyle vatandaşlar ve sürücüler sorunun çözümü için yetkililerden yardım istedi. 

Aydın’da Bayram tatili esansında hemzemin geçitlerdeki arıza nedeniyle zaman zaman geçitlerin olduğu bölümlerde trafik yoğunluğu oluştu. Tren geçişi sırasında kapanan hemzemin geçitlerin tren geçtikten sonra da kapalı kalması nedeniyle özellikle Efeler ilçesinde oldukça yoğun olan hemzemin geçitlerde ciddi sorun yaşanıyor. Yollarına devam edebilmek için mecburen hemzemin geçitten geçmek zorunda olduklarını ve kapalı olan bariyeri de kendi imkanları ile açarak yollarına devam ettiklerini belirten sürücüler, “Bu tür arızalar sürekli yaşanıyor. Tren geçmese bile bariyer kapalı olduğu için kendimiz elimizle bariyeri kaldırıp araçlarımızı yoldan geçiriyoruz. Bazen de gerçekten tren geçeceği için mi kapalı yoksa arızalı olduğu için mi kapalı olduğunu bilemediğimiz için tehlike yaşıyoruz. Yetkililerin üzücü bir durum yaşanmadan bu sorun çözmelerini istiyoruz” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.