Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Barış Kupası için yarışacaklar

SPOR 05.10.2018 - 18:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2716+ kez okundu.
 

Barış Kupası için yarışacaklar

Dünya Barış Kupası, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle başladı

AYDIN- Her yıl ekim ayının ilk haftasında Kuşadası'nda düzenlenen Dünya Barış Kupası Masterler Uluslararası Futbol Turnuvası, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş'ın başlama vuruşuyla başladı. Bu yıl üçüncüsünün düzenlendiği turnuvada, Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Romanya'dan toplam 21 takım mücadele ediyor. Turnuvanın başlama vuruşunu yapan Başkanvekili Altıntaş, “Tüm takımlarımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu adına başarılar diliyorum. Turnuvanın sorunsuz bir şekilde geçmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sakatlık olmadan, hastalık olmadan, iyi bir şampiyona yaşanmasını temenni ediyoruz ve şimdiden tüm takımlarımızı kutluyoruz” diye konuştu. Zevkli ve çekişmeli mücadelelere sahne olan Dünya Barış Kupası 3. Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası, 7 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek final maçlarıyla tamamlanacak.
Dünya Barış Kupası, Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin desteğiyle başladı

AYDIN- Her yıl ekim ayının ilk haftasında Kuşadası'nda düzenlenen Dünya Barış Kupası Masterler Uluslararası Futbol Turnuvası, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanvekili Barış Altıntaş'ın başlama vuruşuyla başladı.

Bu yıl üçüncüsünün düzenlendiği turnuvada, Türkiye’nin yanı sıra Yunanistan, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti ve Romanya'dan toplam 21 takım mücadele ediyor.

Turnuvanın başlama vuruşunu yapan Başkanvekili Altıntaş, “Tüm takımlarımıza Büyükşehir Belediye Başkanımız Özlem Çerçioğlu adına başarılar diliyorum. Turnuvanın sorunsuz bir şekilde geçmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği vermeye devam edeceğiz. Sakatlık olmadan, hastalık olmadan, iyi bir şampiyona yaşanmasını temenni ediyoruz ve şimdiden tüm takımlarımızı kutluyoruz” diye konuştu.

Zevkli ve çekişmeli mücadelelere sahne olan Dünya Barış Kupası 3. Uluslararası Masterler Futbol Turnuvası, 7 Ekim Pazar günü gerçekleştirilecek final maçlarıyla tamamlanacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.