Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bardak su makinesi için sözleşme imzalandı

GÜNCEL 15.10.2020 - 14:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2771+ kez okundu.
 

Bardak su makinesi için sözleşme imzalandı

Geçtiğimiz günlerde Şişeleme Fabrikasında bardak su üretimine geçileceğini söyleyen Başkan DİNÇER; makine alımı için Pesco Termo İnşaat ve Makine Tic.Lt.Şti. ile sözleşmeyi imzaladı.

ÇİNE - Geçtiğimiz günlerde Şişeleme Fabrikasında bardak su üretimine geçileceğini söyleyen Başkan Dinçer; makine alımı için Pesco Termo İnşaat ve Makine Tic. Lt. Şti. ile sözleşmeyi imzaladı. Konu hakkında bilgi veren Başkan Dinçer; Bildiğiniz üzere pandemi döneminde tek kullanımlık bardak sulara talep arttı, bizler de bardak su üretimi için makine araştırmasına girmiştik. Yatırım için gerekli girişimlerde bulunduk ve Pesco Termo İnşaat ve Makine Tic.Lt.Şti. ile anlaştık ve sözleşmemizi imzaladık.Yıl sonuna kadar makine teslimi yapılacak ve deneme üretimine geçeceğiz, makinemiz  saatte 17.000-18.000 bardak üretebiliyor, 150-200-250 ml olmak üzere 3 çeşit üretimi var, robotlu otomatik kolime ünitesi mevcut, Yatırım maliyetimiz ise yaklaşık bir milyon lira.Çinemize hayırlı olsun, yatırımlarımız imkanlarımız doğrultusunda devam edecek, dedi.
Geçtiğimiz günlerde Şişeleme Fabrikasında bardak su üretimine geçileceğini söyleyen Başkan DİNÇER; makine alımı için Pesco Termo İnşaat ve Makine Tic.Lt.Şti. ile sözleşmeyi imzaladı.

ÇİNE - Geçtiğimiz günlerde Şişeleme Fabrikasında bardak su üretimine geçileceğini söyleyen Başkan Dinçer; makine alımı için Pesco Termo İnşaat ve Makine Tic. Lt. Şti. ile sözleşmeyi imzaladı.

Konu hakkında bilgi veren Başkan Dinçer; Bildiğiniz üzere pandemi döneminde tek kullanımlık bardak sulara talep arttı, bizler de bardak su üretimi için makine araştırmasına girmiştik. Yatırım için gerekli girişimlerde bulunduk ve Pesco Termo İnşaat ve Makine Tic.Lt.Şti. ile anlaştık ve sözleşmemizi imzaladık.Yıl sonuna kadar makine teslimi yapılacak ve deneme üretimine geçeceğiz, makinemiz  saatte 17.000-18.000 bardak üretebiliyor, 150-200-250 ml olmak üzere 3 çeşit üretimi var, robotlu otomatik kolime ünitesi mevcut, Yatırım maliyetimiz ise yaklaşık bir milyon lira.Çinemize hayırlı olsun, yatırımlarımız imkanlarımız doğrultusunda devam edecek, dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.