Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bankalar kahvehaneye indi

GÜNCEL 12.04.2018 - 12:43, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2680+ kez okundu.
 

Bankalar kahvehaneye indi

Müşteri portföylerini arttırmak için birbirleriyle yarışan özel bankalar, şimdi de temsilcilerini kahvehanelere göndermeye başladı.

AYDIN - Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından sokak başlarında kurulan stantlarda çeşitli banka ürünlerinin satışının yasaklanmasının ardından özel bankalar müşterilerine ulaşmak için türlü yolları deniyor. Telefonla, randevu yöntemiyle ve iş yeri ziyaretleri ile kendilerine müşteri bulan bankalar yeni bir müşteri bulma yöntemi daha da geliştirdi. Aydın’ın Efeler ilçesinde şubesi bulunan özel bir bankaya ait bayan temsilci kahvehaneleri dolaşıp müşteri aradı. Bankaların son dönemde başlattığı dışarıda pazarlama stratejisi gereği kahvehanedeki masaları tek tek dolaşan bayan temsilci vatandaşların kimlik bilgileri ile tabletten sorgulama yaparak uygun kişileri banka müşterisi yapmaya çalıştı. Elindeki tablet ve sözleşme ile kahvehanedeki masaların arasında dolaşan bayan banka temsilcisini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.
Müşteri portföylerini arttırmak için birbirleriyle yarışan özel bankalar, şimdi de temsilcilerini kahvehanelere göndermeye başladı.

AYDIN - Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu tarafından sokak başlarında kurulan stantlarda çeşitli banka ürünlerinin satışının yasaklanmasının ardından özel bankalar müşterilerine ulaşmak için türlü yolları deniyor.

Telefonla, randevu yöntemiyle ve iş yeri ziyaretleri ile kendilerine müşteri bulan bankalar yeni bir müşteri bulma yöntemi daha da geliştirdi. Aydın’ın Efeler ilçesinde şubesi bulunan özel bir bankaya ait bayan temsilci kahvehaneleri dolaşıp müşteri aradı. Bankaların son dönemde başlattığı dışarıda pazarlama stratejisi gereği kahvehanedeki masaları tek tek dolaşan bayan temsilci vatandaşların kimlik bilgileri ile tabletten sorgulama yaparak uygun kişileri banka müşterisi yapmaya çalıştı.

Elindeki tablet ve sözleşme ile kahvehanedeki masaların arasında dolaşan bayan banka temsilcisini gören vatandaşlar şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.