Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bamboo AVM’de, Cem Belevi konseri

MAGAZİN 21.11.2016 - 20:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1845+ kez okundu.
 

Bamboo AVM’de, Cem Belevi konseri

Oyunculuğu ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Cem Belevi, Bamboo AVM’de gerçekleşen kışa merhaba konseri ve imza günü etkinliğinde sevenleriyle buluştu.

AYDIN- Bamboo AVM tarafından organize edilen kışa merhaba konseri ve imza günü etkinliği, gençlerin yoğun katılımı ile başladı. “İnadına Aşk” dizisindeki oyunculuğu kadar şarkılarıyla da adından sıkça söz ettiren pop müzik sanatçısı Cem Belevi, muhteşem enerjisi ve sahne performansı ile Bamboo AVM ziyaretçilerini coşturdu. Şarkılarını AVM’de bulunan sevenleriyle hep bir ağızdan seslendiren Belevi, zaman zaman sahneden inerek sevenlerinin isteklerini kırmayıp teker teker fotoğraf çekildi. Hafta sonu Bamboo AVM’de ünlü sanatçı ile coşup stres atan ziyaretçiler, keyifli ve eğlenceli vakit geçirme fırsatı buldu. MERVE ÖZBEY VE DERYA ULUĞ’DA SAHNE ALACAK Bamboo AVM’de Kışa Merhaba Konserleri kapsamında gelecek haftalarda da dopdolu bir program var. “Yaş Hikâyesi”, “Topsuz Tüfeksiz”, “Vicdanın Affetsin”, “Usta” gibi hafızalara kazınmış şarkılar seslendiren pop müziğin sevilen ismi Merve Özbey 4 Aralık’ta Bamboo AVM’de sahne alacak. 17 Aralık’ta ise, 'Okyanus' şarkısıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan genç şarkıcı Derya Uluğ Bamboo AVM’de sevenleriyle buluşacak.
Oyunculuğu ve sahne performansı ile büyük beğeni toplayan Cem Belevi, Bamboo AVM’de gerçekleşen kışa merhaba konseri ve imza günü etkinliğinde sevenleriyle buluştu.

AYDIN- Bamboo AVM tarafından organize edilen kışa merhaba konseri ve imza günü etkinliği, gençlerin yoğun katılımı ile başladı. “İnadına Aşk” dizisindeki oyunculuğu kadar şarkılarıyla da adından sıkça söz ettiren pop müzik sanatçısı Cem Belevi, muhteşem enerjisi ve sahne performansı ile Bamboo AVM ziyaretçilerini coşturdu. Şarkılarını AVM’de bulunan sevenleriyle hep bir ağızdan seslendiren Belevi, zaman zaman sahneden inerek sevenlerinin isteklerini kırmayıp teker teker fotoğraf çekildi. Hafta sonu Bamboo AVM’de ünlü sanatçı ile coşup stres atan ziyaretçiler, keyifli ve eğlenceli vakit geçirme fırsatı buldu.

MERVE ÖZBEY VE DERYA ULUĞ’DA SAHNE ALACAK

Bamboo AVM’de Kışa Merhaba Konserleri kapsamında gelecek haftalarda da dopdolu bir program var. “Yaş Hikâyesi”, “Topsuz Tüfeksiz”, “Vicdanın Affetsin”, “Usta” gibi hafızalara kazınmış şarkılar seslendiren pop müziğin sevilen ismi Merve Özbey 4 Aralık’ta Bamboo AVM’de sahne alacak. 17 Aralık’ta ise, 'Okyanus' şarkısıyla müzik piyasasına hızlı bir giriş yapan genç şarkıcı Derya Uluğ Bamboo AVM’de sevenleriyle buluşacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.