Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Balta’nın koltuğuna İlter oturdu

GÜNCEL 26.03.2020 - 16:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4070+ kez okundu.
 

Balta’nın koltuğuna İlter oturdu

Isparta 18. DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Göktuğ İlter, DSİ Aydın Bölge Müdürü olarak atandı.

AYDIN - Devlet Su İşleri (DSİ) Aydın 21. Bölge Müdürü M. Akif Balta, Devlet Su İşleri (DSİ) Adana 6. Bölge Müdürlüğüne atandı. M. Akif Balta’nın koltuğuna, Göktuğ İlter atandı. Devlet Su İşleri (DSİ) Aydın 21. Bölge Müdürü M. Akif Balta, bu atmayla ilgili, sosyal paylaşım sitesi Facebookta yaptığı paylaşımla duyurdu. Balta paylaşımında, “ Bu gün itibariyle DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdürü olarak atanmam sebebiyle, 7 Şubat 2017 tarihinden beri görev yaptığım DSİ Aydın 21. Bölge Müdürlüğünden ayrılmış bulunmaktayım. Bu vesileyle Aydın Bölge Müdürlüğüne atanan Çoruh projelerinde birlikte göreve başladığımız kıymetli arkadaşım Göktuğ İlter beye görevi teslim etmenin mutluluğunu yaşarken, kendisine Yüce Allah’tan muvaffakiyetler diler; görevim sırasında işçisi, memuru ve yönetim kademesiyle bana destek olan Aydın Bölge Müdürlüğündeki tüm çalışma arkadaşlarıma; Aydın, Denizli ve Muğla vilayetlerindeki başta Valilerimiz olmak üzere kaymakam ve belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilerine şükranlarımı arz ederim” ifadelerini yer verdi.
Isparta 18. DSİ Bölge Müdür Yardımcısı Göktuğ İlter, DSİ Aydın Bölge Müdürü olarak atandı.

AYDIN - Devlet Su İşleri (DSİ) Aydın 21. Bölge Müdürü M. Akif Balta, Devlet Su İşleri (DSİ) Adana 6. Bölge Müdürlüğüne atandı. M. Akif Balta’nın koltuğuna, Göktuğ İlter atandı.

Devlet Su İşleri (DSİ) Aydın 21. Bölge Müdürü M. Akif Balta, bu atmayla ilgili, sosyal paylaşım sitesi Facebookta yaptığı paylaşımla duyurdu. Balta paylaşımında, “ Bu gün itibariyle DSİ Adana 6. Bölge Müdürlüğüne Bölge Müdürü olarak atanmam sebebiyle, 7 Şubat 2017 tarihinden beri görev yaptığım DSİ Aydın 21. Bölge Müdürlüğünden ayrılmış bulunmaktayım.

Bu vesileyle Aydın Bölge Müdürlüğüne atanan Çoruh projelerinde birlikte göreve başladığımız kıymetli arkadaşım Göktuğ İlter beye görevi teslim etmenin mutluluğunu yaşarken, kendisine Yüce Allah’tan muvaffakiyetler diler; görevim sırasında işçisi, memuru ve yönetim kademesiyle bana destek olan Aydın Bölge Müdürlüğündeki tüm çalışma arkadaşlarıma; Aydın, Denizli ve Muğla vilayetlerindeki başta Valilerimiz olmak üzere kaymakam ve belediye başkanları ile kamu kurum ve kuruluşlarımızın temsilcilerine şükranlarımı arz ederim” ifadelerini yer verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.