Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Balkon demirindeki parmak izinden yakalandı

ASAYİŞ 02.11.2020 - 18:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 1726+ kez okundu.
 

Balkon demirindeki parmak izinden yakalandı

Aydın’ın Didim ilçesindeki hırsız balkon demirine bıraktığı parmak izinden tespit edilerek, polis tarafından yakalandı.

DİDİM - Aydın’ın Didim ilçesindeki bir evden 80 gram altın ve 2 bin 100 TL para çalan hırsız balkon demirine bıraktığı parmak izinden tespit edilerek, polis tarafından yakalandı. Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir evden 80 gram altın ve 2 bin 100 TL para çalınması üzerine çalışma başlattı. İkametin balkon demirinden elde edilen izlerin incelenmesi neticesi elde edilen parmak izinin O.A. isimli şahsa ait olduğu tespit edildi. Şüpheli O.A. Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. O.A. sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Aydın’ın Didim ilçesindeki hırsız balkon demirine bıraktığı parmak izinden tespit edilerek, polis tarafından yakalandı.

DİDİM - Aydın’ın Didim ilçesindeki bir evden 80 gram altın ve 2 bin 100 TL para çalan hırsız balkon demirine bıraktığı parmak izinden tespit edilerek, polis tarafından yakalandı.

Edinilen bilgiye göre, Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri bir evden 80 gram altın ve 2 bin 100 TL para çalınması üzerine çalışma başlattı. İkametin balkon demirinden elde edilen izlerin incelenmesi neticesi elde edilen parmak izinin O.A. isimli şahsa ait olduğu tespit edildi. Şüpheli O.A. Asayiş Büro Amirliğine bağlı ekiplerce yakalanarak gözaltına alındı. O.A. sevk edildiği adli mercilerce tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.