Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Balbay amcasını sonsuzluğa uğurladı

EKONOMİ 07.01.2016 - 15:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3245+ kez okundu.
 

Balbay amcasını sonsuzluğa uğurladı

Aydın’da önceki gün kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın 77 yaşındaki amcası Adil Balbay, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Amcasının ölüm haberini alır almaz programlarını yarıda keserek Nazilli İlçesine gelen CHP’li Mustafa Balbay, cenaze törenine katılarak amcasını sonsuzluğa uğurladı. Ayakta durmakta güçlük geçen CHP’li Balbay, “Amca baba yarısıdır. Toprağı bol olsun” dedi.  Trakya’daki parti çalışmalarını yarıda keserek bu gece Uçakla İzmir’e döndü. Yunus Emre Camideki cenaze töreninde CHP’li Balbay’ı partilileri de yalnız bırakmadı. Merhum Adil Balbay kılınan cenaze töreninin ardından Dallıca Mezarlığı’nda toprağa verildi. “ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN” Cenaze töreninde kısa bir açıklama yapan ve acısını paylaşan CHP İzmir milletvekili Mustafa Balbay, Amca baba yarısıdır. Beklemediğimiz bir anda Adil amcamı kaybettik. Mekanı cennet olsun diyorum. Acılar paylaştıkça azalır derler. Gerçekten acımızı birçok kişi paylaştı. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu aradı bu sabah. Bütün milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız aradı. Yurttaşlardan arayanlar oldu. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Amcam uzun yıllar Almanya’da yaşamıştı. Sonra buraya Nazilli’ye geldi. Nazilli koşulları içerisinde güzel bir portakal bahçesinde hayatını sürdürdü. Daha vefat ettiği gün bahçeye gelip toprakla uğraşıp eve geldikten 10 dakika sonra amcamızı kaybettik. Allah sıralı ölüm versin diyelim. Memleketimizde son 6 ay içerisinde gelen şehit cenazesi 300’ü geçti. Sırasız ölüm daha acı. Yunus Emre’nin bir sözü var. Diyor ki bir dörtlüğünde; ‘ Hiç bilmeyiz kimde sıra aramızda gezer ölüm. Halkı bostan eylemiş istediğini seçer ölüm.’ Mekanı cennet olsun” dedi. 
Aydın’da önceki gün kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay'ın 77 yaşındaki amcası Adil Balbay, öğle namazına müteakiben kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi.

Amcasının ölüm haberini alır almaz programlarını yarıda keserek Nazilli İlçesine gelen CHP’li Mustafa Balbay, cenaze törenine katılarak amcasını sonsuzluğa uğurladı. Ayakta durmakta güçlük geçen CHP’li Balbay, “Amca baba yarısıdır. Toprağı bol olsun” dedi.  Trakya’daki parti çalışmalarını yarıda keserek bu gece Uçakla İzmir’e döndü.

Yunus Emre Camideki cenaze töreninde CHP’li Balbay’ı partilileri de yalnız bırakmadı. Merhum Adil Balbay kılınan cenaze töreninin ardından Dallıca Mezarlığı’nda toprağa verildi.

“ALLAH MEKANINI CENNET EYLESİN”

Cenaze töreninde kısa bir açıklama yapan ve acısını paylaşan CHP İzmir milletvekili Mustafa Balbay, Amca baba yarısıdır. Beklemediğimiz bir anda Adil amcamı kaybettik. Mekanı cennet olsun diyorum. Acılar paylaştıkça azalır derler. Gerçekten acımızı birçok kişi paylaştı. Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu aradı bu sabah. Bütün milletvekillerimiz, belediye başkanlarımız aradı. Yurttaşlardan arayanlar oldu. Herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Amcam uzun yıllar Almanya’da yaşamıştı. Sonra buraya Nazilli’ye geldi. Nazilli koşulları içerisinde güzel bir portakal bahçesinde hayatını sürdürdü. Daha vefat ettiği gün bahçeye gelip toprakla uğraşıp eve geldikten 10 dakika sonra amcamızı kaybettik. Allah sıralı ölüm versin diyelim. Memleketimizde son 6 ay içerisinde gelen şehit cenazesi 300’ü geçti. Sırasız ölüm daha acı. Yunus Emre’nin bir sözü var. Diyor ki bir dörtlüğünde; ‘ Hiç bilmeyiz kimde sıra aramızda gezer ölüm. Halkı bostan eylemiş istediğini seçer ölüm.’ Mekanı cennet olsun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.