Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bal Liginde Aydın Derbisi Kuşadası Gençlikspor’un

SPOR 21.09.2015 - 00:03, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3452+ kez okundu.
 

Bal Liginde Aydın Derbisi Kuşadası Gençlikspor’un

Bölgesel Amatör Ligin Açılış Maçında Kuşadası Gençlikspor, Sökespor’u 3-0 Mağlup

Türkiye Bölgesel Amatör Futbol Ligi  (BAL) Aydın derbisi ile başladı. BAL 10. grupta, Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda oynan ligin ilk maçında Kuşadası Gençlikspor ile Sökespor karşı karşıya geldi. Kuşadası Gençlikspor, Aydın derbisinde güçlü rakibini 3-0 mağlup ederek, lige iyi bir başlangıç yaptı.  Sezona şampiyonluk ve 3. lig hedefiyle başlayan ve güçlü transferler yapan Kuşadası Gençlikspor, Sökespor karşısında ilk yarıyı Jaba’nın 36. dakika penaltıdan attığı golle 1-0 önde kapadı. Üstünlüğünü 2. yarıda da sürdüren Siyah-Beyazlılar yine Jaba’nın ayağından 70 ve 85. dakikalarda bulduğu gollerle maçtan 3-0 galip ayrıldı. Bir dönem Süper Lig’de de isminden söz ettiren Jaba’nın 3 gol attığı maçın ardından büyük sevinç yaşayan Kuşadası Gençlikspor Kulübü’nün Başkanı Muşti Demiroğlu, hedeflerinin 3. lig olduğunu belirterek, “Güçlü bir kadro kurduk. Sökespor gibi güçlü bir rakibimizi 3-0 yenerek, lige de iyi bir başlangıç yaptık. Hedefimiz 3. lig“ dedi.
Bölgesel Amatör Ligin Açılış Maçında Kuşadası Gençlikspor, Sökespor’u 3-0 Mağlup

Türkiye Bölgesel Amatör Futbol Ligi  (BAL) Aydın derbisi ile başladı. BAL 10. grupta, Kuşadası Özer Türk Stadyumu’nda oynan ligin ilk maçında Kuşadası Gençlikspor ile Sökespor karşı karşıya geldi. Kuşadası Gençlikspor, Aydın derbisinde güçlü rakibini 3-0 mağlup ederek, lige iyi bir başlangıç yaptı. 

Sezona şampiyonluk ve 3. lig hedefiyle başlayan ve güçlü transferler yapan Kuşadası Gençlikspor, Sökespor karşısında ilk yarıyı Jaba’nın 36. dakika penaltıdan attığı golle 1-0 önde kapadı. Üstünlüğünü 2. yarıda da sürdüren Siyah-Beyazlılar yine Jaba’nın ayağından 70 ve 85. dakikalarda bulduğu gollerle maçtan 3-0 galip ayrıldı. Bir dönem Süper Lig’de de isminden söz ettiren Jaba’nın 3 gol attığı maçın ardından büyük sevinç yaşayan Kuşadası Gençlikspor Kulübü’nün Başkanı Muşti Demiroğlu, hedeflerinin 3. lig olduğunu belirterek, “Güçlü bir kadro kurduk. Sökespor gibi güçlü bir rakibimizi 3-0 yenerek, lige de iyi bir başlangıç yaptık. Hedefimiz 3. lig“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.