Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bakan Soylu Nazilli’deydi

SİYASET 09.03.2017 - 14:34, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2696+ kez okundu.
 

Bakan Soylu Nazilli’deydi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nazilli'ye gelerek AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı ve Kaymakamlığı'nın düzenlediği STK ve muhtarlarla ilgili bilgilendirme kahvaltısına katıldı.

AYDIN- Kahvaltıda Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş hazır bulundu Bakan Soylu, bir buçuk saat süren konuşmasında, yapılan anayasalar ile ilgili bilgi vererek büyük Türkiye ve gelecek için görüşlerini açıkladı. Bakan Soylu, daha sonra Uzun Çarşı esnafını ziyaret ederek Koca Cami’de öğle namazını kıldıktan sonra Nazilli’den ayrıldı.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Nazilli'ye gelerek AK Parti Nazilli İlçe Başkanlığı ve Kaymakamlığı'nın düzenlediği STK ve muhtarlarla ilgili bilgilendirme kahvaltısına katıldı.

AYDIN- Kahvaltıda Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Nazilli Kaymakamı İbrahim Küçük, Nazilli Belediye Başkanı Haluk Alıcık, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, Kuyucak Belediye Başkanı Metin Ertürk, Buharkent Belediye Başkanı Mehmet Erol, Ak Parti Aydın Milletvekilleri Mehmet Erdem ve Mustafa Savaş hazır bulundu

Bakan Soylu, bir buçuk saat süren konuşmasında, yapılan anayasalar ile ilgili bilgi vererek büyük Türkiye ve gelecek için görüşlerini açıkladı. Bakan Soylu, daha sonra Uzun Çarşı esnafını ziyaret ederek Koca Cami’de öğle namazını kıldıktan sonra Nazilli’den ayrıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.