Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bakan Pakdemirli, Ekonomi Kulubü’nün açılışını yaptı

SİYASET 16.02.2019 - 17:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3777+ kez okundu.
 

Bakan Pakdemirli, Ekonomi Kulubü’nün açılışını yaptı

Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Programı IPARD-II 5. Başvuru Çağrı İlanı Tanıtım Programı’na katılan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin, program sonrası bir süredir faaliyette olan Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi’nin açılışını gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN - Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’ndeki programın ardından Efeler Mahallesinde Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi’nin açılışına katıldı. Yapılan duanın ardından kulübün açılış kurdelesini kesen Bakan Pakdemirli, Kuşadası ilçesindeki programa katılmak için alandan ayrıldı. Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi Başkanı Yıldıray Servet Çınar, açılışta yaptığı konuşmada, “Ekonomi Kulübü ailesi olarak bizler, kurulduğumuzdan beri yerli ve milli olmaktan bahsettik. Şimdi ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde yerli ve milli olgusunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmekteyiz. Kıymetli misafirler sözlerime son verirken, açılışımızı onurlandıran Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi. Ekonomi Kulübü Genel Başkanı Servet Keskin, amaçlarının yerli ve milli düsturu ile hareket edip bu ülkenin ekonomisine katkı sağlamak olduğunu ifade ederek, “Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi bugün resmi açılışını yapmakla beraber, bize şunu da söyledi. Biz burada yeterli çoğunluğu sağladık, artık bundan sonra gerekli komisyonlarımızı gerekli çalışmaları hızla yürütüp, Aydın ili nezdinde neler yapabiliriz, Aydın’ı tüm dünyada tanınır hale getirmek için bir çok proje yapabilir durumdayız, dediler. Bu uzun yolda beraber yürüyeceğimiz arkadaşlarımızı seçtik. Toplam 57 ilde 7 şubesi olan iki ülkede teşkilatı olan Ekonomi Kulübü ailesi tek bir vücut olup Aydın özelinde neler yapılabilir bunun çalışmalarını beraber koordine edeceğiz” diye konuştu. Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkanı Ümmet Akın da açılışa katılarak, Efeler Belediye Başkanlığı’nı kazandığı gün buradaki Ekonomi Kulübü ile beraber birlikte çalışacağının sözünü verdi. Konuşmaların ardından misafirler Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi’ni gezdiler.
Avrupa Birliği Kırsal Kalkınma Programı IPARD-II 5. Başvuru Çağrı İlanı Tanıtım Programı’na katılan Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli'nin, program sonrası bir süredir faaliyette olan Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi’nin açılışını gerçekleştirdiği bildirildi.

AYDIN - Tarım ve Orman Bakanı Dr. Bekir Pakdemirli, Aydın Adnan Menderes Üniversitesi Atatürk Kongre Merkezi’ndeki programın ardından Efeler Mahallesinde Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi’nin açılışına katıldı. Yapılan duanın ardından kulübün açılış kurdelesini kesen Bakan Pakdemirli, Kuşadası ilçesindeki programa katılmak için alandan ayrıldı.

Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi Başkanı Yıldıray Servet Çınar, açılışta yaptığı konuşmada, “Ekonomi Kulübü ailesi olarak bizler, kurulduğumuzdan beri yerli ve milli olmaktan bahsettik. Şimdi ülkemizin içinde bulunduğu bu dönemde yerli ve milli olgusunun ne kadar önemli olduğunu bir kez daha görmekteyiz. Kıymetli misafirler sözlerime son verirken, açılışımızı onurlandıran Tarım ve Orman Bakanımız Dr. Bekir Pakdemirli’ye teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Ekonomi Kulübü Genel Başkanı Servet Keskin, amaçlarının yerli ve milli düsturu ile hareket edip bu ülkenin ekonomisine katkı sağlamak olduğunu ifade ederek, “Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi bugün resmi açılışını yapmakla beraber, bize şunu da söyledi. Biz burada yeterli çoğunluğu sağladık, artık bundan sonra gerekli komisyonlarımızı gerekli çalışmaları hızla yürütüp, Aydın ili nezdinde neler yapabiliriz, Aydın’ı tüm dünyada tanınır hale getirmek için bir çok proje yapabilir durumdayız, dediler. Bu uzun yolda beraber yürüyeceğimiz arkadaşlarımızı seçtik. Toplam 57 ilde 7 şubesi olan iki ülkede teşkilatı olan Ekonomi Kulübü ailesi tek bir vücut olup Aydın özelinde neler yapılabilir bunun çalışmalarını beraber koordine edeceğiz” diye konuştu.

Cumhur İttifakı Efeler Belediye Başkanı Ümmet Akın da açılışa katılarak, Efeler Belediye Başkanlığı’nı kazandığı gün buradaki Ekonomi Kulübü ile beraber birlikte çalışacağının sözünü verdi.

Konuşmaların ardından misafirler Ekonomi Kulübü Aydın Şubesi’ni gezdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.