Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bakan Özhasaseki, toprak kayması mağdurlarıyla görüştü

SİYASET 20.07.2017 - 14:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3378+ kez okundu.
 

Bakan Özhasaseki, toprak kayması mağdurlarıyla görüştü

Çevre ve Şehirçilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 2014 yılının Kasım ayında Kuşadası’nda meydana gelen toprak kayması mağdurlarını makamında kabul etti.

AYDIN- Bakan Özhaseki, AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın da eşlik ettiği toprak kayması mağdurlarına destek sözü verdi. Bilindiği gibi, Kuşadası Çevre Yolu üzeri sanayi sitesi karşısında 2014 yılının Kasım ayında meydana gelen toprak kayması sonucu oturulamaz duruma gelen Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Siteleri’ndeki 120 ev boşaltılmıştı. 3 yıla yakın süredir toprak kayması yüzünden evlerinden olan ve sorunlarına çözüm bulamayan mağdurlar, son çare olarak Çevre ve Şehirçilik Bakanı Mehmet Özhaseki’den yardım istedi. AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın da eşlik ettiği toprak kayması mağdurları soruna kalıcı çözüm bulabilmek için evre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti. Toplantıdan olumlu geçtiğini belirten toprak kayması mağdurları, Bakan Haseti’nin mağduriyetin giderilmesi için her türlü desteği sağlayacağını, teknik çalışmaların tamamlanmasıyla binaların güçlendirilip, oturulacak hale getirileceğini söylediler. Toplantıdan sonra açıklama yapan AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem, “Kuşadası'ndaki toprak kayması sonucu mağdur olan vatandaşlarımızla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret ettik. Sorunun çözümüne yardımcı olan Sayın Bakanımıza ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum“ dedi.
Çevre ve Şehirçilik Bakanı Mehmet Özhaseki, 2014 yılının Kasım ayında Kuşadası’nda meydana gelen toprak kayması mağdurlarını makamında kabul etti.

AYDIN- Bakan Özhaseki, AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın da eşlik ettiği toprak kayması mağdurlarına destek sözü verdi.

Bilindiği gibi, Kuşadası Çevre Yolu üzeri sanayi sitesi karşısında 2014 yılının Kasım ayında meydana gelen toprak kayması sonucu oturulamaz duruma gelen Mücella Emgin, Dergah ve Özgün Siteleri’ndeki 120 ev boşaltılmıştı. 3 yıla yakın süredir toprak kayması yüzünden evlerinden olan ve sorunlarına çözüm bulamayan mağdurlar, son çare olarak Çevre ve Şehirçilik Bakanı Mehmet Özhaseki’den yardım istedi. AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem ve Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’nın da eşlik ettiği toprak kayması mağdurları soruna kalıcı çözüm bulabilmek için evre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki’yi makamında ziyaret etti. Toplantıdan olumlu geçtiğini belirten toprak kayması mağdurları, Bakan Haseti’nin mağduriyetin giderilmesi için her türlü desteği sağlayacağını, teknik çalışmaların tamamlanmasıyla binaların güçlendirilip, oturulacak hale getirileceğini söylediler.

Toplantıdan sonra açıklama yapan AK Parti Aydın milletvekili Mehmet Erdem, “Kuşadası'ndaki toprak kayması sonucu mağdur olan vatandaşlarımızla birlikte Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Mehmet Özhaseki'yi makamında ziyaret ettik. Sorunun çözümüne yardımcı olan Sayın Bakanımıza ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.