Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bakan Nihat Zeybekçi Germencik’teydi

SİYASET 19.03.2017 - 20:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3482+ kez okundu.
 

Bakan Nihat Zeybekçi Germencik’teydi

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, referandum çalışmaları kapsamında Germencik ilçesinde Ak Parti ilçe Başkanlığı ve TARİŞ’in açılışını yaptı.

AYDIN- Bakan Zeybekçi’yi, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özemen, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Menekşe, Germencik Belediye Başkan Vekili Osman Şanlı, Ak Parti Belediye Meclis üyesi Mehmet Arkun ve sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve muhtarlar karşıladı. Bakan Zeybekçi, STK temsilcileri ve muhtarlara referandumda evet oyu kullanmaları gerektiğini söyledi. Bakan Zeybekçi, daha sonra Germencikli vatandaşlara hitap ederek, vatandaşlara bölgemizle ilgili müjdeler verdi. Bakan Zeybekçi, İzmir Denizli Otobanı’nın 2017 yılı içerisinde yatırım projeleri içine alındığını söyleyerek, bitmedi diyerek Gaziemir Serbest Bölge diye adlandırılan 22 bin kişinin istihdam edildiği sanayi bölgesi gibi önümüzdeki 2017 yatırımları içinde Aydın'da da bir serbest bölge yapılacağı ve Aydın’da işsizlik diye bir şeyin olmayacağının müjdesini vaat etti. Daha sonra vatandaşlarla tek tek sohbet eden Zeybekçi, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Hasan Debreli Kacar/Germencik
Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, referandum çalışmaları kapsamında Germencik ilçesinde Ak Parti ilçe Başkanlığı ve TARİŞ’in açılışını yaptı.

AYDIN- Bakan Zeybekçi’yi, AK Parti Aydın milletvekilleri Mustafa Savaş, Mehmet Erdem, Abdurrahman Öz, Aydın Valisi Ömer Faruk Koçak, Germencik Kaymakamı Ayhan Işık, Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özemen, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Menekşe, Germencik Belediye Başkan Vekili Osman Şanlı, Ak Parti Belediye Meclis üyesi Mehmet Arkun ve sivil toplum kuruluşları (STK) temsilcileri ve muhtarlar karşıladı.

Bakan Zeybekçi, STK temsilcileri ve muhtarlara referandumda evet oyu kullanmaları gerektiğini söyledi. Bakan Zeybekçi, daha sonra Germencikli vatandaşlara hitap ederek, vatandaşlara bölgemizle ilgili müjdeler verdi.

Bakan Zeybekçi, İzmir Denizli Otobanı’nın 2017 yılı içerisinde yatırım projeleri içine alındığını söyleyerek, bitmedi diyerek Gaziemir Serbest Bölge diye adlandırılan 22 bin kişinin istihdam edildiği sanayi bölgesi gibi önümüzdeki 2017 yatırımları içinde Aydın'da da bir serbest bölge yapılacağı ve Aydın’da işsizlik diye bir şeyin olmayacağının müjdesini vaat etti. Daha sonra vatandaşlarla tek tek sohbet eden Zeybekçi, vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Hasan Debreli Kacar/Germencik

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.