Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bakan AK Parti’ye oy istedi

SİYASET 21.02.2019 - 17:29, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3141+ kez okundu.
 

Bakan AK Parti’ye oy istedi

Çavuşoğlu, AK Parti aşığı kadından 15 kişiyi ikna etmesini istedi

AYDIN- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Kuşadası’nda gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı gurbetçi kadın ile arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Çavuşoğlu, AK Parti aşığı olduğunu söyleyen kadından, 15 kişiyi ikna etmesini istedi. Aydın’da katıldığı iş dünyası buluşmasının ardından Kuşadası’na geçen Bakan Çavuşoğlu, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş ve AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Fuat Akdoğan ile çarşıda dolaşarak, esnafı ziyaret etti. Kendisine nar suyu ve incir ikram edilen Çavuşoğlu, bir taksi durağında esnafla birlikte çay içti. Sokakta karşılaştığı Bakan Çavuşoğlu’nun elini heyecanla sıkarak, “Almanya Münih’ten geliyorum. Bu partinin aşığıyım. Sizleri ve AK Parti’yi çok seviyoruz” diyen gurbetçi kadın ile Çavuşoğlu arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Çavuşoğlu, yerel seçimde oy kullanıp kullanamayacağını sorduğu ve Almanya’da oy kullanacağını öğrendiği kadından, “Gidinceye kadar, bize oy vermeyecek 15 kişiyi ikna edeceksin” diyerek destek istedi. Çavuşoğlu, “15 kişi ne ki, 15 bin kişi arkamda” diyerek cevap veren kadına, “Oy verecekleri söylemiyorum. Hiç oy vermeyecekleri ikna etmelisin. Anlaştık mı” diye karşılık verdi. Çavuşoğlu’na söz veren kadın, “Bu partiye canım feda olsun” diye konuştu. Kuşadası ziyareti kapsamında turizmcilerle sektör toplantısına katılacak olan Bakan Çavuşoğlu, akşam saatlerinde Kuşadası’ndan ayrılarak, Antalya’ya gidecek.
Çavuşoğlu, AK Parti aşığı kadından 15 kişiyi ikna etmesini istedi

AYDIN- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun Kuşadası’nda gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında karşılaştığı gurbetçi kadın ile arasında ilginç bir diyalog yaşandı. Çavuşoğlu, AK Parti aşığı olduğunu söyleyen kadından, 15 kişiyi ikna etmesini istedi.

Aydın’da katıldığı iş dünyası buluşmasının ardından Kuşadası’na geçen Bakan Çavuşoğlu, AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Savaş ve AK Parti Kuşadası Belediye Başkan Adayı Fuat Akdoğan ile çarşıda dolaşarak, esnafı ziyaret etti. Kendisine nar suyu ve incir ikram edilen Çavuşoğlu, bir taksi durağında esnafla birlikte çay içti.

Sokakta karşılaştığı Bakan Çavuşoğlu’nun elini heyecanla sıkarak, “Almanya Münih’ten geliyorum. Bu partinin aşığıyım. Sizleri ve AK Parti’yi çok seviyoruz” diyen gurbetçi kadın ile Çavuşoğlu arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Çavuşoğlu, yerel seçimde oy kullanıp kullanamayacağını sorduğu ve Almanya’da oy kullanacağını öğrendiği kadından, “Gidinceye kadar, bize oy vermeyecek 15 kişiyi ikna edeceksin” diyerek destek istedi.

Çavuşoğlu, “15 kişi ne ki, 15 bin kişi arkamda” diyerek cevap veren kadına, “Oy verecekleri söylemiyorum. Hiç oy vermeyecekleri ikna etmelisin. Anlaştık mı” diye karşılık verdi. Çavuşoğlu’na söz veren kadın, “Bu partiye canım feda olsun” diye konuştu.

Kuşadası ziyareti kapsamında turizmcilerle sektör toplantısına katılacak olan Bakan Çavuşoğlu, akşam saatlerinde Kuşadası’ndan ayrılarak, Antalya’ya gidecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.