Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bahçeşehirlilerden 'Fark temalı resim sergisi

EĞİTİM 03.06.2017 - 14:52, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2952+ kez okundu.
 

Bahçeşehirlilerden 'Fark temalı resim sergisi

Aydın Bahçeşehir Koleji 'nde eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin resim çalışmalarından oluşan ‘Fark’ temalı yılsonu resim sergisi Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açıldı.

AYDIN- Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Büşra Gül Güngör ve Nurhan Özdil’in yaptığı serginin açılışı öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin katılımıyla gerçekleşti. Yıl boyunca öğrenciler görsel sanatlar dersi, kil şekillendirme, takı tasarım, oyun hamuru, Quilling Sanatı, resim teknikleri kulübünde yaptıkları eserleri sergileme fırsatı buldu. Sergi açılışında piano ve keman dinletisi gerçekleştiren 6.sınıf öğrencilerinin performansları büyük beğeni topladı. Açılış sonrası öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşen kil şekillendirme atölye çalışmasında öğrenciler ve aileleri birlikte keyifli anlar yaşadı. Aydın Bahçeşehir Koleji yılsonu resim sergisi 02-03-04 Haziran tarihlerinde Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde ziyarete açık olacak.
Aydın Bahçeşehir Koleji 'nde eğitim gören ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin resim çalışmalarından oluşan ‘Fark’ temalı yılsonu resim sergisi Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi Sergi Salonu’nda açıldı.

AYDIN- Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör, Görsel Sanatlar Öğretmenleri Büşra Gül Güngör ve Nurhan Özdil’in yaptığı serginin açılışı öğretmenlerin, öğrencilerin ve velilerin katılımıyla gerçekleşti.

Yıl boyunca öğrenciler görsel sanatlar dersi, kil şekillendirme, takı tasarım, oyun hamuru, Quilling Sanatı, resim teknikleri kulübünde yaptıkları eserleri sergileme fırsatı buldu. Sergi açılışında piano ve keman dinletisi gerçekleştiren 6.sınıf öğrencilerinin performansları büyük beğeni topladı.

Açılış sonrası öğrenci ve velilerin katılımıyla gerçekleşen kil şekillendirme atölye çalışmasında öğrenciler ve aileleri birlikte keyifli anlar yaşadı. Aydın Bahçeşehir Koleji yılsonu resim sergisi 02-03-04 Haziran tarihlerinde Vali Yazıcıoğlu Kültür Merkezi’nde ziyarete açık olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.