Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bahçeşehir Koleji’nde başarı geleneği

EĞİTİM 10.08.2017 - 17:31, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3377+ kez okundu.
 

Bahçeşehir Koleji’nde başarı geleneği

Aydın’da 10 yıldır eğitim faaliyetlerini sürdüren Bahçeşehir Koleji’nde başarı geleneksel hale geldi. Aydın Bahçeşehir Koleji, Aydınlı öğrencilerini bu yılda Türkiye’nin en saygın liselerine göndermeyi başardı.

AYDIN- Bahçeşhir Koleji, yaklaşık bir milyon öğrencinin girmiş olduğu TEOG’ta ilk binden öğrenci alan Türkiye’nin en saygın liselerine Aydınlı 10 öğrenciyi gönderme başarısı gösterdi. Aydın Bahçeşehir Koleji 8. Sınıf Koordinatörü Engin Uslu yaptığı açıklamada, “Ülkemizin en saygın liselerinde öncelikle Galatasaray Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Robert Koleji ve Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesini söyleyebiliriz. Bu liselerden yetişen öğrenciler geleceğin Türkiye’sini şekillendireceklerdir. Aydın Bahçeşehir Koleji bünyesinde okuyan öğrenciler her yıl olduğu gibi bu yıl da, bu saygın liselerde okuma hakkı kazandılar. Bu durum okulumuz adına gurur verici olduğu gibi ilimiz içinde önemli bir başarıdır. Bu çocuklar bu liselerde Aydın ilimizi temsil edecekler ve gelecekte bu çocukların ilimize katkısının büyük olacağına inanıyorum. Ayrica 8. sınıflardan mezun olan birçok öğrencimiz şehir dışındaki okullarda veya ilimizde iyi okullarda okumaya hak kazandığı halde Bahçeşehir Anadolu Lisesini tercih etmiştir. Bahçeşehir Anadolu Lisemiz göstermiş olduğu üstün başarısı ile artık kendini kanıtlamıştır. Lisemizin başarısını takip eden öğrencilerimiz ve velilerimiz farklı bir liseye girmek yerine kendi lisemize devam etmeyi tercih etmişlerdir” dedi.
Aydın’da 10 yıldır eğitim faaliyetlerini sürdüren Bahçeşehir Koleji’nde başarı geleneksel hale geldi. Aydın Bahçeşehir Koleji, Aydınlı öğrencilerini bu yılda Türkiye’nin en saygın liselerine göndermeyi başardı.

AYDIN- Bahçeşhir Koleji, yaklaşık bir milyon öğrencinin girmiş olduğu TEOG’ta ilk binden öğrenci alan Türkiye’nin en saygın liselerine Aydınlı 10 öğrenciyi gönderme başarısı gösterdi.

Aydın Bahçeşehir Koleji 8. Sınıf Koordinatörü Engin Uslu yaptığı açıklamada, “Ülkemizin en saygın liselerinde öncelikle Galatasaray Lisesi, İstanbul Erkek Lisesi, Robert Koleji ve Bahçeşehir Fen ve Teknoloji Lisesini söyleyebiliriz. Bu liselerden yetişen öğrenciler geleceğin Türkiye’sini şekillendireceklerdir. Aydın Bahçeşehir Koleji bünyesinde okuyan öğrenciler her yıl olduğu gibi bu yıl da, bu saygın liselerde okuma hakkı kazandılar. Bu durum okulumuz adına gurur verici olduğu gibi ilimiz içinde önemli bir başarıdır. Bu çocuklar bu liselerde Aydın ilimizi temsil edecekler ve gelecekte bu çocukların ilimize katkısının büyük olacağına inanıyorum. Ayrica 8. sınıflardan mezun olan birçok öğrencimiz şehir dışındaki okullarda veya ilimizde iyi okullarda okumaya hak kazandığı halde Bahçeşehir Anadolu Lisesini tercih etmiştir. Bahçeşehir Anadolu Lisemiz göstermiş olduğu üstün başarısı ile artık kendini kanıtlamıştır. Lisemizin başarısını takip eden öğrencilerimiz ve velilerimiz farklı bir liseye girmek yerine kendi lisemize devam etmeyi tercih etmişlerdir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.