Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bahçeşehir Koleji yüz yüze eğitime hazır

25.08.2020 - 11:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4473+ kez okundu.
 

Bahçeşehir Koleji yüz yüze eğitime hazır

Aydın Bahçeşehir Koleji 8. ve 12. Sınıf kademelerinde MEB’in izin ve onayı doğrultusunda yüz yüze eğitime başladı.

AYDIN - Bahçeşehir Koleji yöneticileri ara sınıflarda da online eğitimin devam edeceğini belirtti. Pandemi sürecinin öngörülemediğini vurgulayan yöneticiler, bu süreçte tüm önlemleri aldıklarını belirttiler. Öğrenciler kampüslerinde sosyal mesafeli sınıflarında eğitim görecek, öğle yemeklerinde tek kullanımlık tabaklarda yemek yiyecek ve teneffüslerde ilgili öğretmenler gözetiminde olacaklar. En yüksek hijyen tedbirleri arasında öğrencilerin servis koşullarına da değinen Bahçeşehir Koleji yöneticileri her öğrencinin servisindeki yerinin sabit kalacağını ve servis aracının sıklıkla dezenfekte edileceğini vurguladı. Metodbox ve Türkiye’nin ilk yerli eğitim odaklı görüntülü konuşma platformu SeeMeet gibi dijital platformlarla uzaktan eğitimde de fark yaratan Bahçeşehir Koleji, tüm kademelerde de yüz yüze eğitime hazır olduklarını belirtti.
Aydın Bahçeşehir Koleji 8. ve 12. Sınıf kademelerinde MEB’in izin ve onayı doğrultusunda yüz yüze eğitime başladı.

AYDIN - Bahçeşehir Koleji yöneticileri ara sınıflarda da online eğitimin devam edeceğini belirtti.

Pandemi sürecinin öngörülemediğini vurgulayan yöneticiler, bu süreçte tüm önlemleri aldıklarını belirttiler.

Öğrenciler kampüslerinde sosyal mesafeli sınıflarında eğitim görecek, öğle yemeklerinde tek kullanımlık tabaklarda yemek yiyecek ve teneffüslerde ilgili öğretmenler gözetiminde olacaklar.

En yüksek hijyen tedbirleri arasında öğrencilerin servis koşullarına da değinen Bahçeşehir Koleji yöneticileri her öğrencinin servisindeki yerinin sabit kalacağını ve servis aracının sıklıkla dezenfekte edileceğini vurguladı.

Metodbox ve Türkiye’nin ilk yerli eğitim odaklı görüntülü konuşma platformu SeeMeet gibi dijital platformlarla uzaktan eğitimde de fark yaratan Bahçeşehir Koleji, tüm kademelerde de yüz yüze eğitime hazır olduklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.