Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bahçeşehir Koleji okula kabul sınavına büyük ilgi

EĞİTİM 27.02.2018 - 16:53, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3485+ kez okundu.
 

Bahçeşehir Koleji okula kabul sınavına büyük ilgi

Tüm Türkiye genelinde Bahçeşehir Kolejlerine bağlı 200’e yakın okulda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen okula kabul sınavı büyük ilgi gördü.

AYDIN - Ülke genelinde 230 bin öğrencinin katıldığı okula kabul sınavında Aydın Bahçeşehir Koleji’nde ortaokullu olabilmek için okula başvuran 1300 öğrenci, liseli olabilmek için okula başvuran 1000 öğrenci bu büyük sınavda ter döktü. Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör, Bahçeşehir Koleji Aydın’ın bu yıl 10.yılını tamamladığını belirterek hayal ettiği geleceğe doğru yerden başlamak isteyen tüm öğrencilere, tüm Aydın halkına ve bu organizasyonda emeği geçen tüm ekibine teşekkür etti.
Tüm Türkiye genelinde Bahçeşehir Kolejlerine bağlı 200’e yakın okulda eş zamanlı olarak gerçekleştirilen okula kabul sınavı büyük ilgi gördü.

AYDIN - Ülke genelinde 230 bin öğrencinin katıldığı okula kabul sınavında Aydın Bahçeşehir Koleji’nde ortaokullu olabilmek için okula başvuran 1300 öğrenci, liseli olabilmek için okula başvuran 1000 öğrenci bu büyük sınavda ter döktü.

Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör, Bahçeşehir Koleji Aydın’ın bu yıl 10.yılını tamamladığını belirterek hayal ettiği geleceğe doğru yerden başlamak isteyen tüm öğrencilere, tüm Aydın halkına ve bu organizasyonda emeği geçen tüm ekibine teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.