Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bahçeşehir Koleji’nden yüz siperliği

EĞİTİM 07.05.2020 - 22:08, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2878+ kez okundu.
 

Bahçeşehir Koleji’nden yüz siperliği

Bahçeşehir Koleji Aydın “Hayata Dokun” sloganıyla robotik teknolojiyi kullanarak sağlık çalışanları için yüz siperliği üretti

AYDIN - Aydın Bahçeşehir Koleji okul öncesi 5 yaş grubundan itibaren verdiği Robotik&Teknoloji eğitimini Kovid-19 pandemisinde sağlık çalışanlarına yüz siperliği üreterek hayata geçirdi. Aydın Bahçeşehir Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından tasarlanan ve okulda bulunan 3 boyutlu yazıcılarla üretilen yüz siperlikleri Kovid-19 pandemisinde sağlık sektöründe fedakârca çalışan velilerine teslim edilmeye başlandı. Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör; ‘’HAYATA DOKUN’’ diyerek başlayan ve yüz siperliği üretimi projesiyle sağlık çalışanı velilerine bir nebze olsun teşekkürlerini sunmak adına projeye dahil olduklarını, “Robotik ve Teknoloji Cana Dokunmayacaksa Neye Yarar?” sözü doğrultusunda kurum olarak üretmeye ve topluma fayda sağlamaya devam edeceklerini belirtti.
Bahçeşehir Koleji Aydın “Hayata Dokun” sloganıyla robotik teknolojiyi kullanarak sağlık çalışanları için yüz siperliği üretti

AYDIN - Aydın Bahçeşehir Koleji okul öncesi 5 yaş grubundan itibaren verdiği Robotik&Teknoloji eğitimini Kovid-19 pandemisinde sağlık çalışanlarına yüz siperliği üreterek hayata geçirdi.

Aydın Bahçeşehir Koleji İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından tasarlanan ve okulda bulunan 3 boyutlu yazıcılarla üretilen yüz siperlikleri Kovid-19 pandemisinde sağlık sektöründe fedakârca çalışan velilerine teslim edilmeye başlandı.

Okul Müdürü Sümer Mustafa Güngör; ‘’HAYATA DOKUN’’ diyerek başlayan ve yüz siperliği üretimi projesiyle sağlık çalışanı velilerine bir nebze olsun teşekkürlerini sunmak adına projeye dahil olduklarını, “Robotik ve Teknoloji Cana Dokunmayacaksa Neye Yarar?” sözü doğrultusunda kurum olarak üretmeye ve topluma fayda sağlamaya devam edeceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.