Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bahçeşehir Koleji'nden Ata'ya saygı yürüyüşü

10.11.2019 - 17:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2291+ kez okundu.
 

Bahçeşehir Koleji'nden Ata'ya saygı yürüyüşü

Bahçeşehir öğretmen ve öğrencilerinden anlamlı yürüyüş

Aydın Bahçeşehir Koleji öğretmen öğrencileri okulda yapılan 10 Kasım etkinliklerinin devamında bu yıl 3. düzenledikleri Ata’ya Saygı yürüyüşü ile tamamladı. Ataya Saygı Yürüyüşü Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. Yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da törenlerle anıldı. Aydın Bahçeşehir Koleji’nin okul bahçesinde düzenlenen törende saat 09.05’de hayat durdu. Saygı duruşu İstiklal Marjı ve bayrakların yarıya indirilmesi ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programı başladı. Ardından ilkokul ve ortaokul öğrencileri Atatürk büstüne çiçeklerine bıraktı. 4. Sınıf öğrencilerin koroda seslendirdiği şarkılar, 5. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı oratoryo, 6. Sınıf öğrencilerinin okuduğu şiirler izleyenleri hüzünlendirdi. Bu yıl 3.’sü düzenlenen geleneksel Ata’ya Saygı yürüyüşüne 7. Sınıf öğrencileri, görevli öğretmenler ve okul velileri katılım sağladı. Ata’ya Saygı Yürüyüşü Atatürk Kent Meydanında sonlandı. Yürüyüş öğrencilerini, öğretmenlerin ve velilerin Atatürk Kent Meydanında yer alan Atatürk büstüne karanfil koyması ile sona erdi. “MUHASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE HEP BİRLİKTE ÇIKACAĞIZ” Aydın Bahçeşehir Koleji İlkokul Müdürü Sümer Mustafa Güngör etkinlikle ilgili yaptığı açıklamasında, “Onun istediği muhasır medeniyetler seviyesine hep birlikte çıkacağız” dedi. Güngör, “Atamıza Saygı Yürüyüşümüzün bu yıl 3.düzenledik. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve ebedi liderimiz. Çocuklarımıza onun ilkelerine ve ona olan şükranlarımıza yaptığımız etkinliklerle anlatmaya çalışıyoruz.  Bizler Ulu Önder Atatürk ile ilgili neler yapsak ta az. Atamızın ruhu şad olsun,  ne mutlu ki biz onun açtığı yolda ilerliyoruz ve ilerlemeye de devam edeceğiz. Biz Aydın Bahçeşehir Koleji öğretmenleri ve idarecileri olarak onun açtığı yolda ilerleyen öğrenciler yetirmek için elimizden geleni yapacağız. Onun istediği muhasır medeniyetler seviyesine hep birlikte çıkacağız” diyerek sözlerine son verdi.
Bahçeşehir öğretmen ve öğrencilerinden anlamlı yürüyüş

Aydın Bahçeşehir Koleji öğretmen öğrencileri okulda yapılan 10 Kasım etkinliklerinin devamında bu yıl 3. düzenledikleri Ata’ya Saygı yürüyüşü ile tamamladı.

Ataya Saygı Yürüyüşü Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılışının 81. Yılı tüm Türkiye’de olduğu gibi Aydın’da törenlerle anıldı. Aydın Bahçeşehir Koleji’nin okul bahçesinde düzenlenen törende saat 09.05’de hayat durdu.

Saygı duruşu İstiklal Marjı ve bayrakların yarıya indirilmesi ile Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ü anma programı başladı. Ardından ilkokul ve ortaokul öğrencileri Atatürk büstüne çiçeklerine bıraktı.

4. Sınıf öğrencilerin koroda seslendirdiği şarkılar, 5. Sınıf öğrencilerinin hazırladığı oratoryo, 6. Sınıf öğrencilerinin okuduğu şiirler izleyenleri hüzünlendirdi.

Bu yıl 3.’sü düzenlenen geleneksel Ata’ya Saygı yürüyüşüne 7. Sınıf öğrencileri, görevli öğretmenler ve okul velileri katılım sağladı. Ata’ya Saygı Yürüyüşü Atatürk Kent Meydanında sonlandı. Yürüyüş öğrencilerini, öğretmenlerin ve velilerin Atatürk Kent Meydanında yer alan Atatürk büstüne karanfil koyması ile sona erdi.

“MUHASIR MEDENİYETLER SEVİYESİNE HEP BİRLİKTE ÇIKACAĞIZ”

Aydın Bahçeşehir Koleji İlkokul Müdürü Sümer Mustafa Güngör etkinlikle ilgili yaptığı açıklamasında, “Onun istediği muhasır medeniyetler seviyesine hep birlikte çıkacağız” dedi.

Güngör, “Atamıza Saygı Yürüyüşümüzün bu yıl 3.düzenledik. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu ve ebedi liderimiz. Çocuklarımıza onun ilkelerine ve ona olan şükranlarımıza yaptığımız etkinliklerle anlatmaya çalışıyoruz.  Bizler Ulu Önder Atatürk ile ilgili neler yapsak ta az. Atamızın ruhu şad olsun,  ne mutlu ki biz onun açtığı yolda ilerliyoruz ve ilerlemeye de devam edeceğiz. Biz Aydın Bahçeşehir Koleji öğretmenleri ve idarecileri olarak onun açtığı yolda ilerleyen öğrenciler yetirmek için elimizden geleni yapacağız. Onun istediği muhasır medeniyetler seviyesine hep birlikte çıkacağız” diyerek sözlerine son verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.