Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bahar Şenliği’nin ikinci gününde Kurtalan Ekspres Rüzgarı

EĞİTİM 02.05.2019 - 13:54, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3057+ kez okundu.
 

Bahar Şenliği’nin ikinci gününde Kurtalan Ekspres Rüzgarı

24. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen konserlerin ikinci gününde, ADÜ Tralleis Meydanı’nda Kurtalan Ekspres rüzgarı esti.

AYDIN- Barış Manço tarafından 1972 yılında kurulan Kurtalan Ekspres’in şarkıları, Adnan Menderes Üniversitesi’nde yankılandı. Aydın halkının da katılımının yoğun olduğu konserde öğrenciler şarkılara eşlik ederek coşku dolu anlar yaşandı. Tüm cümlelerin öznesinde öğrencilerin yer aldığını vurgulayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Ramazan Ayı’nın ilk gününde Üniversite öğrencileriyle bir araya gelmeyi planladıklarını söyleyerek, “Bizler öyle bir medeniyetin torunlarıyız ki eğlenmesini de ibadet etmesini de çok iyi biliriz. 6 Mayıs Pazartesi günü ilk iftar vaktinde orucumuzu sizlerle birlikte açacağız. Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.” dedi. Konser sonunda Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Kurtalan Ekspres Grubu’na plaket ve çiçek takdiminde bulundu. Şenlik, DJ’lerin performanslarıyla devam etti.
24. Kültür ve Sanat Şenlikleri kapsamında düzenlenen konserlerin ikinci gününde, ADÜ Tralleis Meydanı’nda Kurtalan Ekspres rüzgarı esti.

AYDIN- Barış Manço tarafından 1972 yılında kurulan Kurtalan Ekspres’in şarkıları, Adnan Menderes Üniversitesi’nde yankılandı. Aydın halkının da katılımının yoğun olduğu konserde öğrenciler şarkılara eşlik ederek coşku dolu anlar yaşandı.

Tüm cümlelerin öznesinde öğrencilerin yer aldığını vurgulayan ADÜ Rektörü Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Ramazan Ayı’nın ilk gününde Üniversite öğrencileriyle bir araya gelmeyi planladıklarını söyleyerek, “Bizler öyle bir medeniyetin torunlarıyız ki eğlenmesini de ibadet etmesini de çok iyi biliriz. 6 Mayıs Pazartesi günü ilk iftar vaktinde orucumuzu sizlerle birlikte açacağız. Tüm öğrencilerimizi bekliyoruz.” dedi.

Konser sonunda Rektör Prof. Dr. Osman Selçuk Aldemir, Kurtalan Ekspres Grubu’na plaket ve çiçek takdiminde bulundu. Şenlik, DJ’lerin performanslarıyla devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.