Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bahar Konseri’ ile müzik ziyafeti yaşattı

MAGAZİN 24.04.2019 - 19:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3764+ kez okundu.
 

Bahar Konseri’ ile müzik ziyafeti yaşattı

Nazilli Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu Bahar Konseri ile sanatseverleri büyüledi konserde, Lütfi Selek’in koro şefliğinde 35’inci yıl dönümü kutlandı.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu, Bahar konserini Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirdi. Büyük usta Şef Lütfi Selek’in 35. Yılını kutladığı konsere, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. Sunuculuğu, Yücel Bildiren tarafından yapılan Konser iki bölümden oluşurken, 2 saat süren konserde Klasik Türk musikisinin en çok sevilen 26 eseri, koro ve solo olarak seslendirildi. Koro ve solo olarak seslendirilen Dede Efendi, Sadettin Kaynak ve Tamburi Cemil Bey’in aralarında bulunduğu birçok üstadın eserlerinin yanı sıra Usta Şef Lütfi Selek’in yazdığı ve bestelediği “Sana Gelmek İstiyorum” adlı eser, solist Hüma Dereli tarafından icra edildi. Sanatseverlerden büyük alkış alan Usta, koro şefliğinde 35. yılını kutladığı sahnede Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından takdim edilen plaket ile onurlandırıldı. Sanatseverlerin büyük ilgiyle izledikleri konser sonunda Şef Lütfi Selek ve Nazilli Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu üyelerine çiçek ve plaket takdim edildi.
Nazilli Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu Bahar Konseri ile sanatseverleri büyüledi konserde, Lütfi Selek’in koro şefliğinde 35’inci yıl dönümü kutlandı.

AYDIN- Nazilli Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu, Bahar konserini Nazilli Belediyesi Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi Tiyatro Salonu’nda gerçekleştirdi.

Büyük usta Şef Lütfi Selek’in 35. Yılını kutladığı konsere, Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan, Başkan Yardımcısı Mert Öreroğlu, CHP İlçe Başkanı Serkan Sevim, Belediye Meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Sunuculuğu, Yücel Bildiren tarafından yapılan Konser iki bölümden oluşurken, 2 saat süren konserde Klasik Türk musikisinin en çok sevilen 26 eseri, koro ve solo olarak seslendirildi. Koro ve solo olarak seslendirilen Dede Efendi, Sadettin Kaynak ve Tamburi Cemil Bey’in aralarında bulunduğu birçok üstadın eserlerinin yanı sıra Usta Şef Lütfi Selek’in yazdığı ve bestelediği “Sana Gelmek İstiyorum” adlı eser, solist Hüma Dereli tarafından icra edildi.

Sanatseverlerden büyük alkış alan Usta, koro şefliğinde 35. yılını kutladığı sahnede Nazilli Belediye Başkanı Kürşat Engin Özcan tarafından takdim edilen plaket ile onurlandırıldı.

Sanatseverlerin büyük ilgiyle izledikleri konser sonunda Şef Lütfi Selek ve Nazilli Belediyesi Klasik Türk Müziği Korosu üyelerine çiçek ve plaket takdim edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.