Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bağımlılıkla mücadele sürüyor

SAĞLIK 25.10.2017 - 15:11, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2909+ kez okundu.
 

Bağımlılıkla mücadele sürüyor

Bağımlılıkla mücadele eğitimlerine Köşk’te devam edildi

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Köşk ilçesinde gençlere ‘Bağımlılıkla mücadele eğitimi’ verildi. Aydın’da uyuşturucunun zararlarına ilişkin bir farkındalık uyandırabilmek, koruyucu ve önleyici çalışmalar olarak da sporcu gençlerin uyuşturucu ve diğer bağımlılık türlerinden uzak durmalarını sağlamak amacıyla adeta seferberlik ilan edildi. Türkiye Bağımlıkla Mücadele Eğitimleri kapsamında Köşk Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda Yeşilay Formatörleri Canan Dede ve Psikolog Gamze Öztürk tarafından üniversite öğrencilerine ve ilçedeki spor kurslarına katılan yaklaşık 250 sporcu ve öğrenciye bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi. Mücadeleye yönelik çalışmaların yıl boyunca devam edeceği belirtildi.
Bağımlılıkla mücadele eğitimlerine Köşk’te devam edildi

AYDIN- Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında Köşk ilçesinde gençlere ‘Bağımlılıkla mücadele eğitimi’ verildi.

Aydın’da uyuşturucunun zararlarına ilişkin bir farkındalık uyandırabilmek, koruyucu ve önleyici çalışmalar olarak da sporcu gençlerin uyuşturucu ve diğer bağımlılık türlerinden uzak durmalarını sağlamak amacıyla adeta seferberlik ilan edildi. Türkiye Bağımlıkla Mücadele Eğitimleri kapsamında Köşk Meslek Yüksek Okulu Konferans Salonu’nda Yeşilay Formatörleri Canan Dede ve Psikolog Gamze Öztürk tarafından üniversite öğrencilerine ve ilçedeki spor kurslarına katılan yaklaşık 250 sporcu ve öğrenciye bağımlılıkla mücadele eğitimi verildi. Mücadeleye yönelik çalışmaların yıl boyunca devam edeceği belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.