Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bağarası’nda ‘Senin de Ağacın Olsun’ kampanyası

GÜNCEL 06.01.2018 - 18:38, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3511+ kez okundu.
 

Bağarası’nda ‘Senin de Ağacın Olsun’ kampanyası

Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi Hürriyet İlkokulu’nun TEMA gönüllüleri ‘Senin de Ağacın Olsun’ Kampanyası başlattı.

AYDIN- Kampanya kapsamında Orman Müdürlüğü’nden temin edilen 71 adet çam fıstığı fidanını büyük bir kısmı evlerine dikmeleri için velilere dağıtıldı. TEMA Vakfı gönüllüleri olan Bağarası Hürriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Polat ve öğretmen Ali Makal’ın öncülüğünde 3 yavru ve 1 ortaokul TEMA sınıfının 110 öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen projede 10 öğretmenin katkısı bulunuyor. Velilere yapılan fidan dağıtımının dışında bir kısmının hatıra ormanına dikileceği, bir kısmının ise kardeş okul projesi kapsamında Anadolu Okulları bahçesine dikileceği belirtildi. TEMA gönüllüsü öğretmen Ali Makal, “Fidanlarımızı gönüllü ailelere evlerinin bahçesine dikmek üzere dağıttık. Proje ile çocuklarda ve velilerde çevre bilincini geliştirmek ve yaşama duyarlılığı arttırmayı amaçladık. Çocuklarımıza ağaç, doğa ve yaşam sevgisini aşılamak istiyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı ve TEMA arasındaki protokol kapsamında okulumuzda 110 öğrenci ve öğretmenlerimizden oluşan gönüllülerimizin çalışmaları ile bu türlü projeleri yürütüyoruz” dedi. ‘Senin de Ağacın Olsun’ Kampanyası kapsamında yaklaşık 60 aileye fidan dağıttıklarını belirten Bağarası Hürriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Polat; “Vatandaşlarımız evlerinin bir köşesine, bahçelerine bu fıstık çamlarını dikecekler. Fidanların bir kısmını hatıra ormanımıza, bir kısmını ise kardeş okulumuz Anadolu Okullarına hediye edeceğiz. Çevreye dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirildiğimiz projeye katkı sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.
Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi Hürriyet İlkokulu’nun TEMA gönüllüleri ‘Senin de Ağacın Olsun’ Kampanyası başlattı.

AYDIN- Kampanya kapsamında Orman Müdürlüğü’nden temin edilen 71 adet çam fıstığı fidanını büyük bir kısmı evlerine dikmeleri için velilere dağıtıldı.

TEMA Vakfı gönüllüleri olan Bağarası Hürriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Polat ve öğretmen Ali Makal’ın öncülüğünde 3 yavru ve 1 ortaokul TEMA sınıfının 110 öğrencisinin katılımıyla gerçekleştirilen projede 10 öğretmenin katkısı bulunuyor. Velilere yapılan fidan dağıtımının dışında bir kısmının hatıra ormanına dikileceği, bir kısmının ise kardeş okul projesi kapsamında Anadolu Okulları bahçesine dikileceği belirtildi.

TEMA gönüllüsü öğretmen Ali Makal, “Fidanlarımızı gönüllü ailelere evlerinin bahçesine dikmek üzere dağıttık. Proje ile çocuklarda ve velilerde çevre bilincini geliştirmek ve yaşama duyarlılığı arttırmayı amaçladık. Çocuklarımıza ağaç, doğa ve yaşam sevgisini aşılamak istiyoruz. Milli Eğitim Bakanlığı ve TEMA arasındaki protokol kapsamında okulumuzda 110 öğrenci ve öğretmenlerimizden oluşan gönüllülerimizin çalışmaları ile bu türlü projeleri yürütüyoruz” dedi.

‘Senin de Ağacın Olsun’ Kampanyası kapsamında yaklaşık 60 aileye fidan dağıttıklarını belirten Bağarası Hürriyet İlkokulu Müdürü Mustafa Polat; “Vatandaşlarımız evlerinin bir köşesine, bahçelerine bu fıstık çamlarını dikecekler. Fidanların bir kısmını hatıra ormanımıza, bir kısmını ise kardeş okulumuz Anadolu Okullarına hediye edeceğiz. Çevreye dikkat çekmek amacıyla gerçekleştirildiğimiz projeye katkı sağlayan ve destek veren herkese teşekkür ediyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.