Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bağarası’nda kanalizasyon çalışması sürüyor

GÜNCEL 21.02.2018 - 11:42, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3669+ kez okundu.
 

Bağarası’nda kanalizasyon çalışması sürüyor

Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde başlattığı büyük altyapı dönüşümü hamlesinin hızla sürdüğü bildirildi.

AYDIN- ASKİ'den yapılan açıklamaya göre, halkın talepleri doğrultusunda önemli projelere imza atan ASKİ, son olarak Söke Bağarası’nda başlattığı ve önemli mesafe kaydettiği kanalizasyon altyapısı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakından takip ettiği projede faaliyetler kısa zamanda tamamlanarak mahalle uzun yıllardır beklediği kanalizasyona ASKİ eliyle kavuşacak. KANALİZASYON HASRETİ SON BULACAK Bağarası Mahallesi’nde halkın talebine kayıtsız kalmayan ve çalışma başlatan ASKİ Genel Müdürlüğü, 9.5 milyon TL yatırımla toplamda34.000 metre hat çalışması gerçekleştirecek. ASKİ’nin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol yapımları başlayacak. Ekipler alt ve üst yapıda sorunsuz bir Bağarası hedefiyle çalışmalarını günden güne artırıyor. ÖZTÜRK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ Bağarası Mahallesi’ni kanalizasyon altyapısına kavuşturacak olan çalışmalar hızla sürerken, ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı. Kısa bir değerlendirme yapan Öztürk, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı bu önemli proje ile Bağarası’nın kanalizasyon altyapısı hasretini noktalayacağız. Yaptığımız çalışma ile altyapı sorunlarını önemli ölçüde çözeceğiz. Çalışma takviminde belirtilen tarihten önce kanalizasyon çalışmalarını tamamlamayı amaçlıyoruz” dedi. BAŞKANI ÇERÇİOĞLU: YATIRIMLAR ARTACAK Bağarası kanalizasyonu başta olmak üzere il genelinde süren diğer çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Alt ve üst yapıda sorunsuz ve sürdürülebilir bir Aydın için yoğun olarak çalışıyoruz. Birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Yatırımlarımız aralıksız sürecek“ dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü’nün il genelinde başlattığı büyük altyapı dönüşümü hamlesinin hızla sürdüğü bildirildi.

AYDIN- ASKİ'den yapılan açıklamaya göre, halkın talepleri doğrultusunda önemli projelere imza atan ASKİ, son olarak Söke Bağarası’nda başlattığı ve önemli mesafe kaydettiği kanalizasyon altyapısı çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun yakından takip ettiği projede faaliyetler kısa zamanda tamamlanarak mahalle uzun yıllardır beklediği kanalizasyona ASKİ eliyle kavuşacak.

KANALİZASYON HASRETİ SON BULACAK

Bağarası Mahallesi’nde halkın talebine kayıtsız kalmayan ve çalışma başlatan ASKİ Genel Müdürlüğü, 9.5 milyon TL yatırımla toplamda34.000 metre hat çalışması gerçekleştirecek. ASKİ’nin altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından yol yapımları başlayacak. Ekipler alt ve üst yapıda sorunsuz bir Bağarası hedefiyle çalışmalarını günden güne artırıyor.

ÖZTÜRK ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Bağarası Mahallesi’ni kanalizasyon altyapısına kavuşturacak olan çalışmalar hızla sürerken, ASKİ Genel Müdürü Erdoğan Öztürk, çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgi aldı. Kısa bir değerlendirme yapan Öztürk, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Özlem Çerçioğlu’nun yakından takip ettiği ve sürekli bilgi aldığı bu önemli proje ile Bağarası’nın kanalizasyon altyapısı hasretini noktalayacağız. Yaptığımız çalışma ile altyapı sorunlarını önemli ölçüde çözeceğiz. Çalışma takviminde belirtilen tarihten önce kanalizasyon çalışmalarını tamamlamayı amaçlıyoruz” dedi.

BAŞKANI ÇERÇİOĞLU: YATIRIMLAR ARTACAK

Bağarası kanalizasyonu başta olmak üzere il genelinde süren diğer çalışmalar ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Alt ve üst yapıda sorunsuz ve sürdürülebilir bir Aydın için yoğun olarak çalışıyoruz. Birçok önemli projeyi hayata geçirdik. Yatırımlarımız aralıksız sürecek“ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.