Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bağarası Sanayi Sitesi Esnafından Toyran’a Teşekkür

EKONOMİ 02.06.2016 - 21:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3002+ kez okundu.
 

Bağarası Sanayi Sitesi Esnafından Toyran’a Teşekkür

Bağarası sanayi sitesi esnafı Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı adeta bağrına bastı. Geçtiğimiz Mart ayında yol yapım çalışmalarına başlayıp, kısa sürede yol yapım çalışmalarının tamamlanmasını sağlayan Başkan Toyran’a, Bağarası Sanayi esnafı teşekkür etti.

Bağarası sanayi sitesi esnafı Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı adeta bağrına bastı. Geçtiğimiz Mart ayında yol yapım çalışmalarına başlayıp, kısa sürede yol yapım çalışmalarının tamamlanmasını sağlayan Başkan Toyran’a, Bağarası Sanayi esnafı teşekkür etti. Bağarası Sanayi Sitesi’nde birçoğu ham halde bulunan yollar yeni parke taşları ile kaplanırken, sanayi sitesinde 20 Bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapıldı. Belediye hizmeti ile tanışıp, yol çilesi sona eren Bağarası Sanayi Sitesi esnafı; teşekkürlerini ifade eden pankart asarken, Başkan Toyran ve ekibini öğle yemeğinde ağırladı. Bağarası Sanayi Sitesi’ndeki esnaf buluşmasında Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Genel Koordinatör Süleyman Çakmak, Saha Ekipleri Koordinatörü Mehmet Ünsal Bakar, Bağarası Mahalle Muhtarı Ahmet Özdemir’de yer aldı. Bağarası Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali İhsan İpek; “Öncelikle bizi yol çilesinden kurtardığınız için teşekkür ediyoruz. Sanayi sitesi yollarımız çok güzel oldu. Ayrıca güler yüzlü ve içten davranışlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi. Bağarası’na hizmetin gelmeyeceğini sandıklarını ancak Söke Belediye başkanı Süleyman Toyran’ın kendilerini yanılttığını söyleyen esnaflar; “Bağarası belediye hizmetleriyle tanıştı. Özellikle sanayiye müşterilerimiz bozuk yollardan dolayı girmeye çekiniyordu. Başkanımız bizi tozdan, topraktan kurtardı. Sanayi sitesi dışında yılan hikayesine dönen Kalcık yolunun çilesi de bitti. Şimdi Kapalı pazaryerimiz de gündemde. Bağarası için yapılanlar ve düşünülen projeler bizleri çok mutlu ediyor. Başkanımızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar. Yapılan hizmetlerin karşılığında vatandaşların memnuniyet belirten ifadelerini almanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Bağarası Sökemizin önemli mahallelerinden biri. Bir dönem ilçe olmaya aday olmasına rağmen çok uzun zamandır hizmet konusunda geri kaldığını gördüğümüz bir yer. Bağarası’nı modern bir yerleşim yeri haline getirecek adımları atmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın bu yönde bizlere destek vermeleri çok önemli. Bağarası Sanayi Sitesi esnaflarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.
Bağarası sanayi sitesi esnafı Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı adeta bağrına bastı. Geçtiğimiz Mart ayında yol yapım çalışmalarına başlayıp, kısa sürede yol yapım çalışmalarının tamamlanmasını sağlayan Başkan Toyran’a, Bağarası Sanayi esnafı teşekkür etti.

Bağarası sanayi sitesi esnafı Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı adeta bağrına bastı. Geçtiğimiz Mart ayında yol yapım çalışmalarına başlayıp, kısa sürede yol yapım çalışmalarının tamamlanmasını sağlayan Başkan Toyran’a, Bağarası Sanayi esnafı teşekkür etti. Bağarası Sanayi Sitesi’nde birçoğu ham halde bulunan yollar yeni parke taşları ile kaplanırken, sanayi sitesinde 20 Bin metrekarelik parke taşı döşemesi yapıldı.

Belediye hizmeti ile tanışıp, yol çilesi sona eren Bağarası Sanayi Sitesi esnafı; teşekkürlerini ifade eden pankart asarken, Başkan Toyran ve ekibini öğle yemeğinde ağırladı. Bağarası Sanayi Sitesi’ndeki esnaf buluşmasında Söke Belediye Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu ve Ahmet Karakaş, Genel Koordinatör Süleyman Çakmak, Saha Ekipleri Koordinatörü Mehmet Ünsal Bakar, Bağarası Mahalle Muhtarı Ahmet Özdemir’de yer aldı.

Bağarası Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Ali İhsan İpek; “Öncelikle bizi yol çilesinden kurtardığınız için teşekkür ediyoruz. Sanayi sitesi yollarımız çok güzel oldu. Ayrıca güler yüzlü ve içten davranışlarınızdan dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Bağarası’na hizmetin gelmeyeceğini sandıklarını ancak Söke Belediye başkanı Süleyman Toyran’ın kendilerini yanılttığını söyleyen esnaflar; “Bağarası belediye hizmetleriyle tanıştı. Özellikle sanayiye müşterilerimiz bozuk yollardan dolayı girmeye çekiniyordu. Başkanımız bizi tozdan, topraktan kurtardı. Sanayi sitesi dışında yılan hikayesine dönen Kalcık yolunun çilesi de bitti. Şimdi Kapalı pazaryerimiz de gündemde. Bağarası için yapılanlar ve düşünülen projeler bizleri çok mutlu ediyor. Başkanımızdan Allah razı olsun” ifadelerini kullandılar.

Yapılan hizmetlerin karşılığında vatandaşların memnuniyet belirten ifadelerini almanın kendilerini çok mutlu ettiğini söyleyen Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran; “Bağarası Sökemizin önemli mahallelerinden biri. Bir dönem ilçe olmaya aday olmasına rağmen çok uzun zamandır hizmet konusunda geri kaldığını gördüğümüz bir yer. Bağarası’nı modern bir yerleşim yeri haline getirecek adımları atmak istiyoruz. Vatandaşlarımızın bu yönde bizlere destek vermeleri çok önemli. Bağarası Sanayi Sitesi esnaflarımıza da ayrıca teşekkür etmek istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.