Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Bağarası, modern pazaryerine kavuşuyor

GÜNCEL 28.02.2017 - 08:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4173+ kez okundu.
 

Bağarası, modern pazaryerine kavuşuyor

Başkan Toyran Bir Sözünü Daha Yerine Getiriyor. Bağarası’nda kapalı pazaryeri alanında çalışma hızlandı.

AYDIN- Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi’nde yapılacak olan kapalı pazaryeri çalışmaları hız kazandı. Pazaryeri alanında yüklenici firma tarafından temel çalışmaları başladı. Söke’nin en büyük beldesi iken Büyükşehir kanunu ile ilçenin en büyük mahallelerinden biri haline gelen Bağarası modern pazaryerine kavuşuyor. 1977 yılında üzeri kapatılan pazaryeri için en ciddi adımın yaklaşık 40 yıl sonra atılacağı Bağarası’nda, çok amaçlı kullanılabilecek kapalı bir pazaryeri alanı yaratılacak. Söke Belediyesi ekiplerince eski kaplamanın söküldüğü alan, ihaleyi alan yüklenici firmaya teslimin ardından çalışmalar hız kazandı. Bağarası kapalı pazaryerinin Nisan ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor. Bağarası halkına verdiği kapalı pazaryeri sözünü yerine getirecek olan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Bağarası Mahallemiz hak ettiği ve özlemini duyduğu modern ve kapalı pazaryerine en kısa zamanda kavuşturulacak. Başta halkımız olmak üzere pazarcı esnaflarımız rahat edecek” dedi.
Başkan Toyran Bir Sözünü Daha Yerine Getiriyor. Bağarası’nda kapalı pazaryeri alanında çalışma hızlandı.

AYDIN- Söke’ye bağlı Bağarası Mahallesi’nde yapılacak olan kapalı pazaryeri çalışmaları hız kazandı. Pazaryeri alanında yüklenici firma tarafından temel çalışmaları başladı.

Söke’nin en büyük beldesi iken Büyükşehir kanunu ile ilçenin en büyük mahallelerinden biri haline gelen Bağarası modern pazaryerine kavuşuyor. 1977 yılında üzeri kapatılan pazaryeri için en ciddi adımın yaklaşık 40 yıl sonra atılacağı Bağarası’nda, çok amaçlı kullanılabilecek kapalı bir pazaryeri alanı yaratılacak. Söke Belediyesi ekiplerince eski kaplamanın söküldüğü alan, ihaleyi alan yüklenici firmaya teslimin ardından çalışmalar hız kazandı. Bağarası kapalı pazaryerinin Nisan ayı sonuna kadar tamamlanması bekleniyor.

Bağarası halkına verdiği kapalı pazaryeri sözünü yerine getirecek olan Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, “Bağarası Mahallemiz hak ettiği ve özlemini duyduğu modern ve kapalı pazaryerine en kısa zamanda kavuşturulacak. Başta halkımız olmak üzere pazarcı esnaflarımız rahat edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.