Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Bağarası Büyükşehir ile coştu

MAGAZİN 29.09.2018 - 12:21, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3052+ kez okundu.
 

Bağarası Büyükşehir ile coştu

Aydın Büyükşehir Belediyesi halk konserleriyle vatandaşları müzikle buluşturmaya devam ediyor.

AYDIN- Halk Konserleri dizisinin 20.’si Söke’nin Bağarası Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Bağarası halkı, Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Orkestrası’nın çaldığı ve eğitmenlerin seslendirdiği birbirinden hareketli eserlere eşlik ederek gönüllerince bir gece geçirdi. Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Orkestrası'nın sahneye çıktığı gecede orkestra tarafından Aydın yöresinin türkülerinden, en güzel Türk Sanat Müziği eserlerine kadar geniş bir repertuar seslendirildi. Vatandaşları yoğun ilgi gösterdiği gecede unutulmaz anlar yaşandı. Kendilerine hayat mücadelesinden ve stresinden uzak eğlenme imkânı sunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden Bağarası sakinleri bu tür etkinliklerin devamını diledi. Konser, orkestranın çaldığı İzmir Marşı’na Bağarası halkının hep bir ağızdan eşlik etmesiyle sona buldu.
Aydın Büyükşehir Belediyesi halk konserleriyle vatandaşları müzikle buluşturmaya devam ediyor.

AYDIN- Halk Konserleri dizisinin 20.’si Söke’nin Bağarası Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Bağarası halkı, Aydın Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı Orkestrası’nın çaldığı ve eğitmenlerin seslendirdiği birbirinden hareketli eserlere eşlik ederek gönüllerince bir gece geçirdi.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi Orkestrası'nın sahneye çıktığı gecede orkestra tarafından Aydın yöresinin türkülerinden, en güzel Türk Sanat Müziği eserlerine kadar geniş bir repertuar seslendirildi. Vatandaşları yoğun ilgi gösterdiği gecede unutulmaz anlar yaşandı.

Kendilerine hayat mücadelesinden ve stresinden uzak eğlenme imkânı sunan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na teşekkür eden Bağarası sakinleri bu tür etkinliklerin devamını diledi.

Konser, orkestranın çaldığı İzmir Marşı’na Bağarası halkının hep bir ağızdan eşlik etmesiyle sona buldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.